Σκηνές αρχαίας τραγωδίας και ανείπωτης θλίψης στην τοπική κοινωνία του μικρού χωριού Λεύκα στο Αγρίνιο, μετά τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του πατέρα της.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 7.
Αγρίνιο: Η οικογένεια έμενε στο σπίτι των παππούδων καθώς το δικό τους βρίσκεται υπό ανακαίνιση
Ο 29χρονος πατέρας του 2χρονου κοριτσιού γυρνώντας από την δουλειά στο σπίτι των παππούδων -καθώς στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια στο Αγρίνιο γίνονται εργασίες- μπήκε στο χώρο που σταθμεύει το αγροτικό του όχημα με την όπισθεν. Εκεί βρισκόταν η μικρή Αλεξάνδρα, δυστυχώς όμως δεν έγινε αντιληπτή.
Αμέσως μετά, οι δυο τραγικοί γονείς μετέφεραν αναίσθητο το αιμόφυρτο παιδί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στα ΤΕΠ του νοσοκομείου επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη μέσα σε μια στιγμή.
Μόλις ο άνθρωπος αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί άρχισε να ουρλιάζει, απαρηγόρητος.
Το όχημα με το οποίο συνέβη το μοιραίο συμβάν

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022 και η κορούλα τους γεννήθηκε το 2023. Η νεαρή μητέρα μάλιστα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της οικογένειας.
Στα Ιωάννινα η νεκροψία – νεκροτομή του κοριτσιού από το Αγρίνιο
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, αν και μετά το κλείσιμο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών η Αιτωλοακαρνανία απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Κορίνθου για περιστατικά θανάτων, στην περίπτωση του δίχρονου κοριτσιού, αυτό δεν θα γίνει κατ' εξαίρεση.
Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στα Ιωάννινα, ούτως ώστε να αποφευχθεί μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία.
Ο πατέρας έχει συλληφθεί, καθώς αυτή είναι τυπικά η διαδικασία, ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Σήμερα η κηδεία της 2χρονης Αλεξάνδρας
Η κηδεία του κοριτσιού θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό Άξιον Εστί στη Λεύκα Αγρινίου.