Άγιος Παντελεήμονας: Έκρηξη από χειροβομβίδα τα ξημερώματα σε καφετέρια -Δύο τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Έκρηξη από χειροβομβίδα τα ξημερώματα σε καφετέρια -Δύο τραυματίες [βίντεο]

Σέρρες, περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφετέρια με ναργιλέδες επί της οδού Αδμήτου 5, στον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Ρουμάνους που ήταν οι μόνοι θαμώνες μέσα στο κατάστημα, ηλικίας 42 και 39 χρόνων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν ελαφρά σε πόδι και χέρι αντίστοιχα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και δεν σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές στην καφετέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι δράστες πέταξαν χειροβομβίδα.

Αστυνομικές δυνάμεις μαζί με κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έσπευσαν στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Παντελεήμονας έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ