Αφροδίτη Νέστορα: Σε ελεγχόμενη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο «Παπανικολάου» -Πότε θα πάρει εξιτήριο - iefimerida.gr

Αφροδίτη Νέστορα: Σε ελεγχόμενη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο «Παπανικολάου» -Πότε θα πάρει εξιτήριο

Αφροδίτη Νέστορα
Αφροδίτη Νέστορα / facebook.com/afroditi.nestora
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ελεγχόμενη και σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται από χθες στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου» η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Νέστορα.

Η Αφροδίτη Νέστορα υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια από την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της είναι καλή, δεν παρουσιάζει αναπνευστική δυσχέρεια και υποβάλλεται σε περιποίηση των εγκαυμάτων, ενώ εκτιμάται πως θα λάβει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα.

Εξιτήριο έλαβε ο Παναγιώτης Νέστορας

Εξιτήριο έλαβαν, σήμερα, από το Πνευμονολογικό Τμήμα του «Ιπποκρατείου» ο Παναγιώτης Νέστoρας και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τραυματίες μίας εκ των τριών εμπρηστικών επιθέσεων, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου, αντιμετωπίστηκε η αναπνευστική δυσχέρειά τους από την εισπνοή καπνού και η κατάσταση της υγείας τους κρίθηκε πλήρως αποκατασταθείσα από την επιστημονική ομάδα των θεραπόντων ιατρών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Ε.Π. συνεχίζει τη νοσηλεία της στη Β’ Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ - Στεφανιαία Μονάδα σε πολύ καλή και σταθερή κλινική κατάσταση, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ