Αεροδιακομιδή τετραπληγικής από τη Γερμανία με παρέμβαση του ΥΠΕΞ και του υπ. Υγείας -Νοσηλεύεται στην Κατερίνη - iefimerida.gr

Αεροδιακομιδή τετραπληγικής από τη Γερμανία με παρέμβαση του ΥΠΕΞ και του υπ. Υγείας -Νοσηλεύεται στην Κατερίνη

Το νοσοκομείο Κατερίνης
To Νοσοκομείο Κατερίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο της Κατερίνης νοσηλεύεται 50χρονη τετραπληγική η οποία ζούσε στη Γερμανία, μετά από παρέμβαση των υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας.

Η αεροδιακομιδή έγινε σήμερα το μεσημέρι με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Αγχιάλου Βόλου, από τη Στουτγκάρδη.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σε διάστημα μίας εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου και θα παραμείνει.

Η 50χρονη, που κατάγεται από την Κατερίνη, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από επτά χρόνια. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να τη φέρει στην Ελλάδα ζήτησε τη βοήθεια του δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης την υποδέχθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μαζί με τον διοικητή και την οικογένειά της.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ντούμος στάθηκε στη γραφειοκρατία που έπρεπε να υπερνικηθεί και ευχαρίστησε τους υπουργούς Υγείας και Εξωτερικών για τη βοήθειά τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ