ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας το μεσημέρι για τον 13ο και 14ο μισθό - iefimerida.gr

ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας το μεσημέρι για τον 13ο και 14ο μισθό

με πανο της ΑΔΕΔΥ
ΑΔΕΔΥ, φωτογραφία EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας, στις υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα στην Αττική.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο ΣτΕ στις 12:30, όπου απαιτούν να εκδοθεί  άμεσα, χωρίς καμιά περαιτέρω καθυστέρηση, απόφαση επαναχορήγησης του 13ου και 14ου μισθού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών με αιτήματα:

  • τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού,
  • τη διεκδίκηση πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων
  • , την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης,
  • τη χορήγηση του «κλεμμένου» μισθολογικού κλιμακίου, 
  • την πλήρη μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις ομοσπονδίες «να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμετοχή των συνάδελφων του λεκανοπεδίου στη συγκέντρωση στο ΣτΕ (Σταδίου 27 και Δραγατσανίου) και στην πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΔΥ 13ος - 14ος μισθός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ