82η επέτειος Απελευθέρωσης της Αθήνας σήμερα- Έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης - iefimerida.gr

82η επέτειος Απελευθέρωσης της Αθήνας σήμερα- Έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης
Έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης / (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ογδόντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που τα τελευταία γερμανικά στρατεύματα αποχώρησαν από την Αθήνα.

Μετά από 3,5 χρόνια σκληρής Κατοχής, η ελληνική πρωτεύουσα «ανάπνεε» ελεύθερη και χιλιάδες κόσμου ξεχύνονταν στους δρόμους για να γιορτάσουν την Απελευθέρωση. Η Ελλάδα μπορούσε και πάλι να σηκώσει τη γαλανόλευκη σημαία στον ιστό της.

Στις 11 η έπαρση της σημαίας

Στο πλαίσιο της Επετείου της Απελευθέρωσης των Αθηνών, στις 11 το πρωί θα γίνει η έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνστανίνου Τασούλα και του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Στη συνέχεια, θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επέτειος απαλευθέρωση Ακρόπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ