Στον εισαγγελέα σήμερα η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της -Όσα προηγήθηκαν και η παραβίαση περιοριστικού όρου - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα σήμερα η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της -Όσα προηγήθηκαν και η παραβίαση περιοριστικού όρου

Η  η 77χρονη συνελήφθη το Σάββατο, μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
Η 77χρονη συνελήφθη το Σάββατο, μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγελλέα οδηγείται σήμερα η 77χρονη που συνελήφθη το Σάββατο, μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στα Κουφάλια, ενώ φέρεται να κείτονταν πεσμένος ώρες στο πάτωμα χωρίς να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τη σύζυγό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα παραμένει υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα και του Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου.

Είχε δικαστεί για ενδοοικογειακή βία την προηγούμενη ημέρα

Η 77χρονη κατηγορείται ότι παραβίασε περιοριστικό όρο που της είχε επιβληθεί προκειμένου να μην πλησιάσει τον 82χρονο, μετά από καταγγελία του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική κακοποίηση .

Μόλις την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή) η γυναίκα είχε δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρεται να ήταν πεσμένος μέσα στο σπίτι από το μεσημέρι, ενώ βρέθηκε νεκρός γύρω στις 19:00. Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού από περιοίκους. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η 77χρονη σύζυγος του 82χρονου βρέθηκε έξω από το σπίτι.

Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στην υπόθεση

Παράλληλα αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 82χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελικά η σύζυγος του εμπλέκεται ή μη στο θάνατό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ξεκάθαρα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι και θα ακολουθήσει νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να ξεκαθαριστεί από τι έχασε ο ηλικιωμένος τη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ηλικιωμένη Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ