Κρήτη: 40χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του νοσοκομείου Χανίων - iefimerida.gr

Κρήτη: 40χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του νοσοκομείου Χανίων

Νοσοκομείο Χανίων
Νοσοκομείο Χανίων / ΑΠΕ ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουτιά στο κενό από μπαλκόνι του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποίησε 40χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 40χρονος δεν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αλλά μετέβη μαζί με συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το χρονικό

Όπως μεταδίδει το ίδιο τοπικό μέσο ο 40χρονος ανέβηκε σε μπαλκόνι του νοσοκομείου, και έπεσε στο κενό. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον αποτρέψουν φωνάζοντας του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Γιατροί του νοσοκομείο έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ