Κρήτη: 25χρονη τραυματίστηκε στον Ψηλορείτη -Επιχείρηση διάσωσης της ΕΜΑΚ - iefimerida.gr

Κρήτη: 25χρονη τραυματίστηκε στον Ψηλορείτη -Επιχείρηση διάσωσης της ΕΜΑΚ

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ
Επιχείρηση της ΕΜΑΚ / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 25χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον Ψηλορείτη με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν η 25χρονη επιχείρησε να ανέβει στην κορυφή του Τιμίου Σταυρού.

Άγνωστο πώς, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της τραυματίστηκε στο πόδι της και δεν μπορούσε να συνεχίσει την διαδρομή.

Η ΕΜΑΚ διέσωσε την 25χρονη στον Ψηλορείτη

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές με την πυροσβεστική να στέλνει στο σημείο τρεις άνδρες της ΕΜΑΚ και έξι πυροσβέστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση διάσωσης ήταν δύσκολη καθώς η 25χρονη βρισκόταν σε ένα δύσβατο σημείο. Τελικά οι διασώστες εντόπισαν την άτυχη γυναίκα και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ψηλορείτης ΕΜΑΚ απεγκλωβισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ