Στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου στο Περιστέρι τον περασμένο Ιούνιο προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, ως δράστης συνελήφθη στον Ταύρο ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Κατά τη σύλληψή του επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό δελτίο ταυτότητας, όπου είχε επικολλήσει τη φωτογραφία του προκειμένου να δυσχεράνει την ταυτοποίησή του.
Κατηγορείται ακόμη ένα άτομο για τους πυροβολισμούς -Χειροπέδες σε 23χρονη για υπόθαλψη εγκληματία
Για την υπόθεση κατηγορείται ακόμα ένα άτομο, ενώ συνελήφθη και μια 23χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 14 Ιουλίου ο 23χρονος, ως συνεπιβάτης δίκυκλης μοτοσικλέτας με οδηγό άλλο άτομο, προσέγγισε όχημα το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος στην περιοχή του Περιστερίου και πυροβόλησε επτά φορές προς το μέρος του χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε διερχόμενο ταξί.
Στη συνέχεια, ο 19χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και τους ακολούθησε με το αυτοκίνητο του έως την περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου προσέκρουσαν σε σταθμευμένα οχήματα και όλοι διέφυγαν πεζοί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.