Ένα πολύχρωμο διαμέρισμα μόλις 42 τ.μ. στο Γκύζη που θα λάτρευε ένας φοιτητής -Φωτεινό, τα χωράει όλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ένα πολύχρωμο διαμέρισμα μόλις 42 τ.μ. στο Γκύζη που θα λάτρευε ένας φοιτητής -Φωτεινό, τα χωράει όλα [εικόνες]

Διαμέρισμα στο Γκύζη
Φωτογραφία: Lea Martin Abazoglou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχιτέκτονας Federica Scalise μετέτρεψε έναν αχρησιμοποίητο χώρο γραφείων 42 τ.μ. σε ένα φωτεινό διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου της δεκαετίας του 1970 στο Γκύζη.

Ο στόχος αυτού του έργου ήταν η μετατροπή ενός αχρησιμοποίητου χώρου γραφείων 42 τ.μ. σε ένα φωτεινό διαμέρισμα-στούντιο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα ή δύο άτομα. Το τέλειο διαμέρισμα για έναν φοιτητή.

Το σπίτι βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου της δεκαετίας του 1970 στο Γκύζη και διαθέτει ένα μεγάλο και άνετο μπαλκόνι, οπότε ο χώρος είχε πολλές προοπτικές να γίνει ένας υπέροχος χώρος, που να χωράει τα πάντα σε λίγα τετραγωνικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του διαμερίσματος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαμέρισμα Γκύζη φοιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ