«WC-TV» - Τα ΧΧΧ tweets: Πώς λέγεται το ζευγάρωμα πιγκουίνων στα κυπριακά; - iefimerida.gr
MEDIA 

«WC-TV» - Τα ΧΧΧ tweets: Πώς λέγεται το ζευγάρωμα πιγκουίνων στα κυπριακά;

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, καβουρνιάζει τα εγκεφαλικά του κύτταρα από την τηλεοπτική και όχι μόνο επικαιρότητα, και χορεύει «Βαλς με 12 Αχινούς» (στην κατσαρόλα του Σκαρμούτσου).

***Να υποθέσω πως όλοι οι "διανοούμενοι" φίλοι μου που με δουλεύουν επειδή περνάω διασκεδαστικά βλέποντας τούρκικα χορταστικά σαπούνια μετά τα μεσάνυχτα, αυτή την ώρα ψυχαγωγούνται παρακολουθώντας το Μπερλίν Αλεξάντερπλατς του Φασμπίντερ έτσι;

***Αυτή την ξεφτίλα του Master Chef με τη Συνατσάκη σε ρόλο Σουλτάν Χανούμ και τους μάγειρες του χαρεμιού της ολικής μας μαλάκυνσης σε μια χώρα που πεινάει αλλά ψοφάει για το γκουρμέ, συνεχίζετε και τη βλέπετε έτσι;

***Σας παρακαλώ λόγω προχωρημένης ώρας 3 το πρωί μη με ενοχλείτε. Το Mega παίζει επεισόδια της σαπουνόπερας «Χαραυγή», στη οποία η Αιμιλία Υψηλάντη ονομάζεται Εριφύλη.

***Έχω τόσο εθιστεί στην κυπριακή διάλεκτο με το «Βαλς με 12 Θεούς» που απαιτώ από τον ΑΝΤ1, να προβάλλει ντοκιμαντέρ για το ζευγάρωμα των πιγκουίνων με κυπριακό σπικάζ.

***Kάποιος να ενημερώσει τον Ρίκι Μάρτιν, ότι το Mega Σάββατο βράδυ μεταδίδει το αρχαίο «Μπράβο» με τον ίδιο καλεσμένο. Προλαβαίνει για ασφαλιστικά μέτρα.

***Είμαι ο μοναδικός που βλέπει τρομακτικές ομοιότητες στη μύτη της Κέλυς Σακκάκου με αυτήν του Μάικλ Τζάκσον και της Δέσποινας Βανδή;

***Αυτή η διαφήμιση κινητού που αναρωτιέται «πως μπορεί να γίνει κάτι πιο μεγάλο και ταυτόχρονα πιο μικρό», γιατί δε με ρωτάει; Έχω παραδείγματα και ντοκουμέντα.

***Παίκτρια του Master Chef: «Θα πας με την ψυχολογία πως θα στήσεις πιάτο». Και εσείς μαντάμ; Θα είστε ενεργητικιά ή παθητικιά στην παρτούζα;

***Αν το φαγητό είναι σαν το σεξ, ο Σκαρμούτσος όταν ζυμώνει, βγάζει τα δαχτυλίδια του ή όχι? Για να ξέρω αν πονάει η φάση.

***Το facebook, είναι η νέα τηλεοπτική εκδοχή της αναπηρίας μας να επικοινωνήσουμε. Λέμε ότι θα θέλαμε να πούμε στους φίλους μας και μας βλέπει όλος ο κόσμος, περιμένουμε σαν ζητιάνες τα like τους, και στο ενδιάμεσο για να περάσει η ώρα, τραβάμε μαλακία με τσόντες.

***Να δεις που τους «Κηπουρούς» στο Mega, τους προσέλαβε ο «καναλάρχης» της διαφήμισης που κάνει τον νεκροθάφτη για να 'χει τσάμπα σκάψιμο.

***Στην εκπομπή του ΡΙΚ «Παίζουμε Κυπριακά» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τι ακριβώς κάνε σαν παρουσιαστής; Το χαλούμι ή τη σεφταλιά;

***Μέχρι τα 30 ψοφάς να έχεις followers στις τουαλέτες των club και μετά καταλήγεις να τους μετράς με την ίδια νεύρωση στο fb και το twitter

***Η Sirina Productions, γιατί δεν προτείνει στη Νικολούλη, ερωτικό τολμηρό θρίλερ με την ίδια σε ρόλο ανακρίτριας - ντομινατρίς και τίτλο «Κωλοφωτιά στο τούνελ»;

***Αν στον Τηλεκύβο του ΑΝΤ1, η αναγραμματισμένη λέξη είναι ΜΛΚΑΑΣ, γιατί κάποιος δεν τους τηλεφωνεί πως η σωστή απάντηση είναΙ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ;

***Δεν υπάρχει πιο ταιριαστό τηλεοπτικό ζευγάρι από τους Ανθή Σαλαγκούδη και Γιάννη Δάρα. Παρουσιάζουν τα θέματα τους σαν να τους πάτησε τρακτέρ ταυτόχρονα, μέσα από το θάλαμο που μοιράζονται στο ίδιο νοσοκομείο. Στο Μεσογείων 136.

***Ο Μιχαλολιάκος κάνει προσκλητήριο στη Βουλή για τα Ίμια, η Κέλυ Σακάκου μας εύχεται καλή διασκέδαση σαββατιάτικα, πριν το Mega προβάλλει επεισόδιο των «Ψίθυρων Καρδιάς» και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται γιατί έχουν αυξηθεί οι εισαγωγές στα ψυχιατρεία.

***ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: NA MEINΩ EΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ Ή ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΡΕΖΕΡΒΑ;

Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ