«ΚΛΑΡΙΝΑ BOURANA» - Tα ΧΧΧ tweets: «Τον αράπη κι αν τον πλένεις»... - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

«ΚΛΑΡΙΝΑ BOURANA» - Tα ΧΧΧ tweets: «Τον αράπη κι αν τον πλένεις»...

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, τουιτάρει την επικαιρότητα, πασαλείβεται με εστραγκόν παρακολουθώντας «master chef», και περιμένει γεροδεμένους αστυνομικούς να του κάνουν επίταξη.

***Γιατί ο Τζέρεμι Άιρονς θάβει το «Downton Αbbey»; Eπειδή στους «Βοργίες» που παίζει, αναγκάζεται να δείχνει δυο φορές ανά επεισόδιο, τον γερασμένο κώλο του;

***Oκ, το κυνήγι του Oσάμα Μπιν Λάντεν πήρε μια δεκαετία. Τόσο περίπου αισθάνεσαι ότι διαρκεί και το Zero Dark Thirty που το εξιστορεί.

***Λανς Άρμστρονγκ, μην τους ακούς που σε λένε ψεύτη. Εγώ πάντα πίστευα αυτά που φανταζόμουνα ότι μου έλεγες στο κρεβάτι. Είμαι δίπλα σου

***Αυτό το πράγμα που δε μ' αρέσει τίποτα από ταινίες μήπως σημαίνει πως γερνάω και γίνομαι Δανίκας; Από αύριο όλες οι ταινίες 10 στα 10 βαθμολογία.

***Παρακολουθώντας «Dancing with the stars», κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη παρενέργεια της οδοντικής λεύκανσης, είναι το να χορεύεις σαν καραγκιόζης.

***O Oμπάμα είπε «λατρεύω τις ατέλειες της γυναίκας μου» και μετά άρχισε να φιλιέται με την Μπιγιονσέ. Γιατί όλο αυτό μου θυμίζει την ερωτική μου ζωή;

***Οι γονείς της πιτσιρίκας που τραγουδάει στη διαφήμιση «Από μικρή μου αρέσει το Βιτάμ» έχουν δει την επίμαχη σκηνή με το βούτυρο στο «Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι;»

***Λέω σε έναν φίλο μου, «παθαίνω αλλεργία με τις αδερφές». Μου απαντάει «άσχημα τα μαντάτα για την υγεία σου. Έχεις αυτοάνοσο.»

***Αφού έρπομαι στην ελληνική σόου μπίζνα από αύριο θα πασαλείβομαι με τηλεμάρκετινγκ κρέμα ντι καρακόλ (βλέννα σαλιγκαριού) μπας και αποκτήσω κέλυφος.

***Μετά τη Ράνια Θρασκιά στην ΕΡΤ μήπως πρέπει ο Λιάτσος να αναθέσει στον Αρναούτογλου το «Κυριακή στο Χωριό;»

***Σκαρμούτσος σε παίχτρια του Master Chef: «Μμμ, σωταρίστηκε σωστά το ψαρονέφρι και βγήκε το εστραγκόν στη σάλτσα.» Και μετά; Την πήδηξες ρε παιδάκι μου ή όχι;

***Aυτό που όποτε γράφουν κάτι (υπέροχο συνήθως) η Γραμμέλη και ο Βίδος, κάθε στραβοπατημένος κόθορνος μποτοξαρισμένης γριάς πατούσας, απαντάει προσωπικά θιγμένος, το απολαμβάνω όσο λίγα.

***Οι διαπλεκόμενοι μεγαλοδημοσιογράφοι που διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία των πολιτών στην απεργία των ΜΜΜ γιατί καίγονται; Φοβούνται μην μπούνε ιδέες στον σοφέρ που οδηγεί την Μερσεντές τους;

***Φέτος οι Έλληνες τραγουδιστές αγωνιούν για το αν θα πάνε στη Eurovision επειδή έμαθαν ότι στις πρόβες δίνουν και συσσίτιο.

***Στη διαφήμιση της Corega, μια γριά με τεχνητή οδοντοστοιχία λέει ότι τώρα μπορεί να φάει άφοβα κρέας. Σίγουρα δεν είναι ελληνίδα γριά συνταξιούχος.

***Η μάνα μου λειτουργεί σαν την ΔΝΤ. Διάβασε κάπου ότι ο γάτος έχει μνήμη 16 ωρών κι όταν τον μάλωσε, μου απάντησε, «Δεν πειράζει, αύριο θα το έχει ξεχάσει».

***Το καλό με την κρίση, είναι ότι σε λίγο θα έρχονται και στην Ελλάδα οι Μαντόνες και οι Ατζελίνες να υιοθετήσουν πεινασμένα παιδάκια, πράγμα που είναι καλό και για τον τουρισμό και για το δελτίο του STAR.

***ΚΛΙΝΙΚΟ ΤΕΣΤ: Τα γιαούρτια μακροπρόθεσμα κάνουν καλό στη μούρη. Είδα τον Νταλάρα σε trailer ΣΚΑΪ και Mega και έχει στρώσει δέρμα. Δεν είναι τυχαίο πως τον θυμήθηκαν ταυτόχρονα και τα 2 κανάλια.

***Αύριο δε θα γράψω λέξη στο iefimerida. Mόνο αν η διεύθυνση μου φέρει 20χρονο μπάτσο, μελαχρινό με γαλανά μάτια, 1.80, λίγο βλάχο και γυμνασμένο να μου κάνει επίταξη.

***Η απεργία των ΜΜΜ, είναι υποκινούμενη από τον ΓΑΠ για να μπορεί να κάνει ποδήλατο στους λεωφορειόδρομους χωρίς να κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του.

***ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Οι κύριοι Παναγιώταρος και Κασιδιάρης, σας προσκαλούν στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α. για την προβολή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταινίας, "ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ". Θα ακολουθήσει κοκτέιλ (μολότοφ).

***Aν του πεις να βγει έγκαιρα από μέσα σου, έχεις κι εσύ όφελος απόσυρσης.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ