Ο,τι δεν έκανε με τον Καραγκούνη, ας το κάνει με τον Σισέ! - iefimerida.gr
ΣΠΟΡ 

Ο,τι δεν έκανε με τον Καραγκούνη, ας το κάνει με τον Σισέ!

Το ότι ο Γιώργος Καραγκούνης άξιζε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό είναι αδιαπραγμάτευτο. Το προστάζει η κοινή λογική. Δεν συνέβη όμως και ο «τυπάρας» ίσως έμεινε με ένα παράπονο. Ενα απωθημένο. Τώρα, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πέσει ξανά σ' ένα επικοινωνιακό λάθος, με ένα θέμα που δεν έχει προκαλέσει ο ίδιος αλλά το οποίο οι οπαδοί του, αναγάγουν ίσως και σε σημαντικότερο από αυτό του Καραγκούνη.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, απέκτησε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο. Η συμπεριφορά του δεν ήταν fake αλλά απόλυτα αληθινή. Γι'αυτό και ο κόσμος τον λάτρεψε. Ηταν ένας σταρ, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει «ένας απ'αυτούς», τους οπαδούς που ακολουθούν πιστά την ομάδα παντού.Η σχέση στοργής που είχε με τον πιτσιρικά Σωτήρη Νίνη, τα καθοριστικά του γκολ, η πρόκριση μέσα στη Ρώμη επί της Ρόμα στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά η κατάκτηση του νταμπλ, συνδέθηκαν με την παρουσία του στο σύλλογο.

Ο ίδιος ο Σισέ είναι δεδομένο πως δεν θα κοιτάξει καν το ποσό που θα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Απλά θα υπογράψει...

Τις τελευταίες ώρες, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά, είναι γεγονός ότι προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση των πράσινων μέσω των social media.. Επιμένει τόσο πολύ γιατί προφανέστατα βρίσκει την πόρτα κλειστή. Ίσως γιατί στον Παναθηναϊκό, του κρατούν «μανιάτικο» ότι δεν πίεσε την ΚΠΡ τον Ιανουάριο του 2013 ώστε να τον παραχωρήσει δανεικό στην ελληνική ομάδα αλλά στα πετροδόλαρα του Κατάρ. Λες και ήταν στο χέρι του Σισέ να πάει κόντρα σε ένα άρτια οργανωμένο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Το επικοινωνιακό λάθος του Παναθηναϊκού, είναι πως την στιγμή που το όνομα του Σισέ έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια, ταυτόχρονα από το ρεπορτάζ προκύπτει και αυτό του Βαγγέλη Μάντζιου. Η σύγκριση και μόνο των δύο ονομάτων, προκαλεί άμεση αντίδραση στους περισσότερους φίλους του τριφυλλιού, οι οποίοι θα προτιμούσαν τον Σισέ έστω και με ένα γερό πόδι από τον Έλληνα επιθετικό.

Οσο ο Παναθηναϊκός θα αφήνει το θέμα του Γάλλου επιθετικού ανοιχτό, τόσο θα χάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν ο Γιάννης Αναστασίου δεν τον θέλει, τότε η διοίκηση οφείλει να διαψεύσει κάθε δημοσίευμα σταματώντας παράλληλα οποιαδήποτε προσπάθεια του Σισέ να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του. Αν πάλι τον θέλει, τότε «οφείλει» στον άνθρωπο που χάρισε στο σύλλογο το τελευταίο του πρωτάθλημα να δώσει μια τελευταία χαρά στην σπουδαία καριέρα του. Ο ίδιος ο Σισέ είναι δεδομένο πως δεν θα κοιτάξει καν το ποσό που θα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Απλά θα υπογράψει...



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζιμπρίλ Σισέ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ