Κάγκελα παντού... - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

Κάγκελα παντού...

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε χθες ένα παράδειγμα για το τι θα προεβλέπεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο στο καθεστώς συλλογής αποδείξεων. Η αναφορά του αυτή έγινε μέσα σε λίγα λεπτά σημαία, βγήκαν συμπεράσματα εν πολλοίς αυθαίρετα και επικράτησε πανικός. Βεβαίως, στις ελληνικές κυβερνήσεις δεν υπάρχει... πρότερος έντιμος βίος. Αλλά αυτό πόρρω απέχει από το να δημιουργείται η εντύπωση ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου.

Είναι σαφές ότι οι επαγγελματίες κάθε είδους οφείλουν να κόβουν αποδείξεις και οι πολίτες να τις ζητούν. Είναι επίσης σαφές ότι η πολιτεία με την αλλοπρόσαλλη στάση της και τις συνεχείς αλλαγές στο καθεστώς που ισχύει, βοηθά τελικά στο να μη συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Είναι επίσης σαφές ότι με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οικονομία και τη ζωή μας, με βασική ευθύνη των πολιτικών, δεν υπάρχει μεγάλο απόθεμα ψυχραιμίας στον ελληνικό λαό.

Ομως όλοι μας, αλλά κυρίως τα ΜΜΕ οφείλουν -εκ του θεσμικού τους ρόλου- να μην τζογάρουν με την αγωνία και την ανασφάλεια των ταλαιπωρημένων Ελλήλων χωρίς να υπάρχουν ολα τα δεδομένα.

Οχι, για το καλό της κυβέρνησης. Αλλά γιατί τελικά θα πρέπει να βάλουμε κάγκελα σε όλα τα παράθυρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ