ΤΑΠΕΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: Ο φόβος καίει τα σωθικά -Μετά μπορεί να γίνουν κάρβουνα ή διαμάντια. Το ίδιο πράγμα είναι, με άλλη χημική σύσταση. - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

ΤΑΠΕΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: Ο φόβος καίει τα σωθικά -Μετά μπορεί να γίνουν κάρβουνα ή διαμάντια. Το ίδιο πράγμα είναι, με άλλη χημική σύσταση.

Ο ΤΑΖ αυτολογοκρίνεται και αρνείται την ευτυχία. Για να μην την ευτελίσει.
Στο υπόσχομαι (περίπου). Αύριο τα μισά από όσα έγραψα θα στα κρύψω. Όχι δεν είναι ντροπή, κοινωνικός συμβιβασμός είναι. Το γραπτό είναι σαν παρτιτούρα. Τη δοκιμάζεις πρώτα σε ένα στενό κύκλο γνωστών (συνήθως αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι) μετράς τις αντιδράσεις τους, κι αν την άλλη μέρα θες να είσαι δημοφιλής, του πετσοκόβεις τα καλύτερα κομμάτια του. Έτσι δε γίνεται και με τις σχέσεις; Έτσι δε γίνεται και με την καλλιγραφική τέχνη την επιχορηγούμενη την αποδεκτή;

αι τα αγγίγματα. Θέλουν φόβο και προσμονή για να ανθίσουν. Γλυκιά φθορά αφιερωμένη κάπου.Θέλω να βρίσω. Θέλω πολύ να βρίσω. Αλλά φοβάμαι ότι τόσα χρόνια τριβής με τους μέτριους, μου στέρησαν ακριβώς αυτό. Το σπινθήρισμα της χυδαιότητάς μου. Ένας γλυκός περιπτεράς με χαλασμένα δόντια μου χαμογέλασε καθώς έπαιρνα τη βότκα μου και μου είπε κάτι γλυκό. Αντί να σταθώ στο χαμόγελό του, στάθηκα στα δόντια του. Όμως δεν ανταλλάσσονται έτσι τα φορτία κ

Τρέχω και γυμνάζομαι εδώ και ένα μήνα. Για να γίνω τι; Αποδεκτός. Παραδομένος. Ανάξιος στη διεκδίκηση της ευτυχίας που μπορώ και θέλω να δώσω, ταμπουρωμένος μέσα από ένα σώμα που εικάζω πως θα φτιάξω. Περήφανος από αναξιοπρέπεια. Ανίκανος να κατανοήσω και να δεχτώ το χαμόγελο του άλλου, το σάστισμά του, την πανέμορφη στραβή του μύτη, την ευτυχία του να τον κάνω να γελάει.

Αν ήξερα μουσική θα μπορούσα να στο εκφράσω πιο ανώδυνα, χωρίς να σου ζαλίζω τα αρχίδια. Αλλά από την άλλη, κι εσύ θα μπορούσες να πάρεις τη μουσική μου και να την κάνεις ταπετσαρία χωρίς καν να σε νοιάζει τι σημαίνει. Το πως γεννήθηκαν οι νότες. Θα διεκδικώ την ευτυχία μέχρι να ψοφήσω. Εύχομαι να μην τη γνωρίσω ποτέ. Γιατί τότε φοβάμαι, την ικανότητά που έχω να την ευτελίσω.

Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ