KLARINA BOURANA: Κύριε Βερύκιε, μήπως δεν σας αγαπάει κανείς, για να έχετε τόσο μίσος; - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

KLARINA BOURANA: Κύριε Βερύκιε, μήπως δεν σας αγαπάει κανείς, για να έχετε τόσο μίσος;

"Δαχτυλάκια", "Παρθενόπες", κι "Αδελφές"; Ο ΤΑΖ αισθάνεται ότι κάποιος τον μιμείται άκομψα, και του στέλνει ανοιχτή επιστολή για να τοποθετηθεί ξανά η γραφικότητα, στα σωστά της πλαίσια.

Κύριε Βερύκιε, πριν αρχίσετε να μιλάτε για αδελφές, θα ήταν καλό να μάθετε πρώτα τι σημαίνει άντρας αλλιώς ίσως ήρθε η ώρα κάποιος να σας το δείξει. Διαλεκτικά, ερωτικά, δεν ξέρω και δεν με αφορά ποιο είναι το απωθημένο σας και τις θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Φυσικά και δεν εννοώ να σας το δείξει κάποιος με βία, γιατί προσωπικά σαν αδελφή που είμαι κι εγώ, όχι μόνο αισθάνομαι αλλά όπως προκύπτει τελικά είμαι - είμαστε πολύ περισσότερο άντρες από σας, εφ' όσον δεν χρησιμοποιούμε τη βία σαν όπλο, αλλά την απόλαυση και την ελευθερία. Τη δική μας και των άλλων. Γι αυτό σας λέω, ειλικρινά ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σας δείξει τι σημαίνει άντρας με έναν τρόπο που να τον απολαύσετε. Με έναν τρόπο που θα σα χαλαρώσει. Γιατί τα νεύρα σας είναι εδώ και χρόνια πολύ ταραγμένα. Δεν χρειαζόταν η χυδαία σας ομοφοβική επίθεση κατά του Αυγούστου Κορτώ, για να το διαπιστώσουμε.

Με οτιδήποτε έχετε καταπιαστεί, σε κάθε σας εμφάνιση, τηλεοπτική η ραδιοφωνική, τα ντεσιμπέλ σας, το κοκκίνισμα του προσώπου σας, αυτό φανερώνουν. Εκτός κι αν πάσχετε από υψηλή πίεση. Ή είχατε μικρός το απωθημένο να γίνεται θεατρίνος αλλά δεν το πραγματοποιήσατε γιατί φοβηθήκατε μη σας πούνε αδελφή και γίνετε γραφικός. Δυστυχώς και σας μιλάω σε αυτό το σημείο όχι ως gay όπως ξεκίνησα αλλά ως κατ' επάγγελμα γραφικός, ακόμα κι αυτό θέλει ένα ταλέντο για να το υποστηρίξει κάποιος με χάρη. Σαν πάρτι κι όχι σαν νευρολογικό επεισόδιο. Σε αντίθεση με σας απέναντι στα δικαιώματα των άλλων, προσωπικά σέβομαι, ή μάλλον σεβόμουν τα δικά σας όσον αφορά τη γραφικότητα σας μολονότι αισθητικά και ιδεολογικά μου ήταν πάντα απωθητική. Πιθανότατα γιατί έμαθα να προσπαθώ να κατανοήσω τις οριακές προσωπικότητες πριν τις κατακρίνω.

Όταν όμως χρησιμοποιείτε σαν οχυρό το όποιο προσωπικό σας εσωτερικό πρόβλημα, για να εξαπολύσετε ένα χυδαίο, φασιστικό ντελίριο νομίζοντας πως έχετε το άσυλο του αναγνωρισμένου δημοσιογράφου, τότε χάνετε το δικαίωμα του σεβασμού. Γιατί μου αποδεικνύετε πως τελικά έχετε απολύτως σώας τας φρένας, γνωρίζοντας πως πάντα κάποιοι θα σας καλύπτουν και το εκμεταλλεύεστε.

Μόνο που κύριε Βερύκιε εδώ έχω ένα πρόβλημα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κοπρίζει, τσαλακώνοντας χωρίς νέμεση, διαπράττοντας ύβρη, ανθρώπους που είναι πολύ πιο χρήσιμοι και ταλαντούχοι στην ελληνική κοινωνία από σας. Όπως ο Αύγουστος Κορτώ με τη γραφή του, με τον οποίο σημειωτέον ούτε γνωρίζομαι ούτε έχω βρεθεί ποτέ μαζί του. Με την συμπεριφορά σας απέναντι του, ακυρώσατε ακόμα έναν σας ρόλο. Αυτόν του υπέρ Έλληνα. Γιατί κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του φορέα της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού, γνωρίζει την αρχαία τραγωδία και το τι επιφέρει η ύβρις. Και δεν συμπεριφέρεται σαν βάρβαρος ντυμένος με γαλανόλευκο μπείμπι λίνο για να απορροφούνται οι μολυσματικές του εκκρίσεις.

Επιμένω λοιπόν πως έχετε απολύτως σώας τας φρένας. Αυτό φάνηκε από την ειρωνική σας επιστολή συγγνώμης. Πραγματικά, πρέπει σαν ύφος να είναι από τα πιο έξυπνα κείμενα που έχετε γράψει. Σας φαντάζομαι, με ναπολεόντειο σύνδρομο ανωτερότητας, να γελάτε πονηρά με ικανοποίηση όταν την συντάσσατε. Για άλλη μια φορά όμως και εδώ πέσατε θύμα της αλαζονείας σας και της υπερβολικής πίστης στον εαυτό σας. Με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη επιστολή να σας ξεγυμνώσει ακόμα περισσότερο.

Ξέρω με λύπη μου γιατί γνωρίζω την πραγματικότητα της χώρας που ζω, ότι λίγο καιρό μετά κι αυτό θα ξεχαστεί κι εσείς μάλλον θα τη βγάλετε καθαρή, με εξαίρεση μερικές υποκριτικές κυρώσεις που αναγκαστικά θα υποστείτε, χάριν πολιτικής ορθότητας για να μη ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Δεν είναι αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα, δεν πιστεύω στην εκδίκηση γιατί δεν έχω απωθημένα όπως εσείς προφανώς κουβαλάτε βαλίτσες από αυτά. Θα σας πω όμως κάτι κύριε Βερύκιε. Δεν είναι όλοι τόσο μαλάκες σαν και μένα που έχω υποστεί ανάλογους εξευτελισμούς και το έχω βουλώσει. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι.

Σκεφτείτε το σοβαρά λοιπόν πριν ξανά ασχοληθείτε με τις αδερφές και γενικότερα με οτιδήποτε είναι (ή μήπως δεν είναι;) έξω από τα νερά σας. Δε σας παίρνει. Γιατί αν η γενιά σας και η τουρκομπαρόκ κουλτούρα σας, θεωρεί πως ο gay εξακολουθεί να είναι ο Φίφης η κομμώτρια, τότε μάλλον πρέπει να αλλάξετε σίγουρα κουρείο (ούτως ή άλλως έχετε φριχτό styling) για να αποφύγετε διάφορα παρατράγουδα. Επειδή εσείς μπορεί να μη σέβεστε και να μην αγαπάτε τον εαυτό σας, εμείς όμως μάθαμε να τον αγαπάμε μετά από πολλά χρόνια επιθέσεων ανθρώπων όπως εσείς. Προσδοκώντας κάθε βράδυ, να αντικρίσουμε αγκαλιά το ξημέρωμα με έναν αγαπημένο. Αλήθεια, εσάς, σας αγαπάει κάποιος;

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στοwww.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ