KLARINA BOURANA: Μανιφέστο κεντροαριστεράς ή Νανιφέστο «παστρικιάς»; - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

KLARINA BOURANA: Μανιφέστο κεντροαριστεράς ή Νανιφέστο «παστρικιάς»;

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος παρατηρεί την τρέχουσα επικαιρότητα να τον ξεπερνάει σε ντελιριακό σουρεαλισμό όσο κι αν ο ίδιος το παλεύει.

*Κεντροαριστερά είναι κάτι που είναι δεξιά της αριστεράς, αριστερά της δεξιάς αλλά ποτέ δεν μπορεί να βρει κέντρο στόχου κι αναγκαστικά χαμουρεύεται αριστερά και δεξιά σαν την «παστρικιά» για να χει δουλειά.

*Aντί για τη Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου, γιατί δε συλλαμβάνεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που το 'χει πιο εύκολο το κλάμα, κάνει μεγαλύτερα νούμερα στην AGB και θα κάνετε και καλό στην ψυχική μας υγεία;

* Πάω για χαλάουα. Το βράδυ έχει Ανατροπή με Κώστα Πρετεντέρη και θέλω να είμαι έτοιμος.

*Όταν η Σώτη Τριανταφύλλου υπογράφει μανιφέστο για την κεντροαριστερά με τον Μπέζο, καταλαβαίνεις τι μεγάλος καλλιτέχνης είναι ο Φιλιππίδης.

*Τρέμει ο Μάικ ο Φασολάκης απέναντι στο νέο παιδικό παραμύθι που σκίζει στις πωλήσεις: «Ο Λαγός κι ο Παπάς στον Κορυδαλλό». Σύντομα και σε μιούζικαλ.

*Παρατηρώντας το περιποιημένο τους μουσάκι αναρωτιέμαι: Τελικά οι Anonymous είναι hipster?

*Με πληρωμένο το πετρέλαιο για τα τανκ της παρέλασης από τον Βαρδινογιάννη, βλέπω τη Μάρα Ζαχαρέα και την Όλγα Τρέμη να κάνουν τις σημαιοφόρους φορώντας μίνι και βρεγμένα μπλουζάκια Μega και Star καβάλα στα κανόνια.

*Λατρεύω διαφήμιση τηλεπαρτογραμμής "Ο άντρας μου, με αφήνει πολύ συχνά μονή". Είναι μαζί μου μαντάμ, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω όπως χρειάζεται όποτε τηλεφωνώ για να σου μιλάω.

*Ο Νίτσε θα ήταν ο καλύτερος τηλεκριτικός για την ελληνική τηλεόραση: "Όταν κοιτάς πολλή ώρα μέσα σε μια άβυσσο, κοιτάει και η άβυσσος μέσα σε σένα"

*Μετά από τόσες κυβερνητικές δεσμεύσεις, ότι κέρατο έχω ρίξει στους γκόμενους μου, θεωρείται κοινοβουλευτική διαδικασία.

*Ο Σαμαράς εμπνεύστηκε την πολιτική του για το επίδομα θέρμανσης πάνω στην αγαπημένη του ταινία: "Το Καυσόξυλο βγήκε απ' τον παράδεισο"

*Ντέπι Γκολεμά: Η Εβίτα της ελληνικής τηλεκριτικής ξαναχτύπησε στο σαλονάκι της ποιοτικής Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας για κατεστραμμένους δημοσιογράφους. Αμέσως μετά, πήγε να γράψει σημειολογική ανάλυση για το πόσο νεοφιλελεύθερη πολιτικά είναι η κουπ της Μενεγάκη (θα δημοσιευτεί στο γκουρμέ περιοδικό «Μαγειρέματα»).

*To Μega πιάνει εγκαίρως τον παλμό των γεγονότων. Μιλούσε για "γνωστό τραγουδιστή φοροφυγά εκατομμυρίων' όταν το αναξιόπιστο Internet, μιλούσε για τον Πλούταρχο.

*Αυτό με το πετρέλαιο θέρμανσης επιβεβαιώνει πως ο φυσικός ρόλος του Σαμαρά είναι διαχειρίστρια πολυκατοικίας (με μπικουτί και ρόμπα).

*Εντάξει ρε Μαζιώτη αλλά πόσο τελειωμένη περίπτωση πρέπει να είσαι για να κάνεις ληστεία τράπεζας στα Μέθανα; Μα στα Μέθανα; Εκεί που οι γριές κάνουν ιαματικά;

*Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να κάνει τον Χατζηνικολάου να φαίνεται Άρης Βελουχιώτης

*Όταν ακούς τον Τσίπρα να αναλύει την πολιτική του για το "μνημόνιο" καταλαβαίνει; γιατί η Εθνικη Λυρική Σκηνή έπρεπε να αναβαθμιστεί.

*Πάω να γράψω ένα βιβλίο πολιτικής καθοδήγησης νέων τεκνών χρυσαυγιτών. Τίτλος 'Ο Αγκώνας μου'.

*Ο 'Ελληνας μπορεί να μην έχει βρακί στον κώλο του, αλλά ήδη ρωτάει με έξαψη, τι ένταση δόνησης θα έχει το iphone 6. Για να το βάζει όπου βολεύεται όταν του τηλεφωνείς και να χαίρεται.

*Aυτό το περιβόητο περήφανο ελληνικό DNA, θα το πουλάνε τα σουπερμάρκετ στον πάγκο με τα ληγμένα;

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ