KLARINA BOURANA: Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι summer bitch (με αυτή την ορθογραφία) στα λασπόνερα - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

KLARINA BOURANA: Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι summer bitch (με αυτή την ορθογραφία) στα λασπόνερα

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος παρακολουθεί την καλοκαιρινή ελληνική πραγματικότητα σε ομαδικό πειραματικό ψεκασμό, να κάνει πλάτσα πλούτσα και προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα.

KLARINA BOURANA: Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι summer bitch (με αυτή την ορθογραφία) στα λασπόνερα | iefimerida.gr 0

O Ρέμος βγάζει πύρινους λόγους στο Nammos την ώρα που οι συνδαιτυμόνες ανοίγουν σαμπάνιες χιλιόευρων. Η πρώτη κατοικία βγαίνει στο σφυρί την ώρα που ο Περισσός βγάζει σε πλειστηριασμό και το δρεπάνι. Το ΣΔΟΕ ανακαλύπτει σοκαρισμένo ότι τα περισσότερα κέντρα δεν κόβουν αποδείξεις την ώρα που κανείς δεν έχει ακόμα ανακαλύψει ότι είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία η πινακίδα «απαγορεύεται το κάπνισμα» είναι διακοσμητική. Ο τουρισμός μας σημειώνει εντυπωσιακή άνθιση την ώρα που ελάχιστοι τουρίστες επισκέπτονται το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο γιατί φοβούνται μην τους τρυπήσει τη σαγιονάρα κάποια πεταμένη σύριγγα. Στη ΔΗΜΑΡ αναζητούν συγκλίσεις με το ΠΑΣΟΚ την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αναζητά τους ψηφοφόρους του. Ο μοναδικός νόμιμος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, δηλαδή ο δημόσιος, συνεχίζει να εκπέμπει παράνομα την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ιδιωτικοί ημιπαράνομοι, εκπέμπουν νόμιμα. Και μια ολόκληρη χώρα βολεύεται να πιστεύει ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, προκειμένου να μη χαλάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές της μέχρι το Σεπτέμβριο που θα θυμηθεί, με σέξι μαύρισμα ξανά τον αγωνιστικό της οίστρο, μαζί με το φορολογικό εκκαθαριστικό. Και την μαζική εκκαθάριση.

*ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Από αύριο ο Τσίπρας δίνει συνεντεύξεις μόνο σε εφημερίδες της Κούβας και της Βενεζουέλας.

*Aν η μείωση των μισθών ανέπτυσσε την οικονομία, τότε αυτή τη στιγμή το Μπαγκλαντές θα ήταν τουλάχιστον Ελβετία

*Αυτές οι γελοίες διαφημίσεις για smart phones 700 ευρώ και δεσμευτικά συμβόλαια πανάκριβης τηλεφωνίας, σε ποιον ακριβώς λαό απευθύνονται;

*Όποιος κουνάει συνεχώς με διδακτική επιμονή το δάχτυλο του για παραδειγματισμό, να περιμένει ότι πολλοί θα έχουν κάθε δικαίωμα να του το σπάσουν.

*Ξανθιά στο ΟΑΚΑ, στη συναυλία του The Wall: "Αυτή η γέφυρα του Καλατράβα από πάνω δεν κλείνει; Μα ήμουν σίγουρη ότι κλείνει". Ναι μαντάμ, και σε λίγο στη σκηνή μαζί με τον Ρότζερ Oυότερς θα βγει κι ο Νότης.

*Αυτά τα «ποιοτικά» ελληνικά σίριαλ αληθινών ιστοριών φόνου σε επανάληψη, με διάσημους ηθοποιούς που ουρλιάζουν με τσεκούρι στο κεφάλι, κάνουν το «Παρασκευή και 13» να φαίνεται αριστούργημα.

*Mόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να υπάρχει ακόμα στο σούπερ μάρκετ ρύζι που λεγεται ΑΡΑΠΙΝΑ. Με το καλό να βγουν και συσκευασμένα σύκα ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

*Έλεος πια με το σινε "Θησείον" που βαφτίστηκε ανάκτορο επειδή μια βλάχα αμερικάνα έβλεπε στο φόντο την Ακρόπολη.

*Γελοίος είναι αυτός που ντρέπεται να παραδεχτεί ότι ο Nταν Μπράουν, δημιουργεί απολαυστικά summer puzzles όπως έκανε και με το «Inferno» του. Χεστήκαμε πια με την υψηλή λογοτεχνία μαντάμ καλοκαιριάτικα.

*Η Χρυσή Αυγή διοργανώνοντας παραλιακές αθλοπαιδιές με αρχαιοελληνικά παιχνίδια αποκαλύπτει πως οι αρχαόι Σπαρτιάτες φόραγαν κόκκινα στρινγκ και είχαν πατσοκοιλιές.

*Tα παραλιακά «σκυλιά» αποκαλύπτουν το πραγματικό τους "λαϊκό" πρόσωπο, κάνοντας τους παλιάτσους για μεγιστάνες και δηλώνοντας ότι έζησαν εμπειρία ζωής.

*O υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν είναι ο ίδιος που κάποτε κερνούσε πίτσες στον αέρα της εκπομπής του τον Βασίλη Λεβέντη;

*Και γαμώ τους επαναστατικούς λαούς που είμαστε όμως. 8000 αιτήσεις για δουλειά στη νέα ΕΡΤ. Οι μισοί διαδήλωναν οργισμένοι για το κλείσιμο της παλιάς.

*Πεσ' το μου ότι ξαφνικά το facebook έγινε το νέο προπύργιο σοβαροφάνειας και πολιτικής ορθότητας που πρέπει ό,τι γράφεις να εκτελεί χρέη εκπαιδευτικής τηλεόρασης και πολιτικού μανιφέστου για να έχεις "μούρη"

*Λατρεύω το μότο της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη "Μικρά Αγγλία": «Ένα σπίτι, ένα μυστικό, ένας άντρας, δύο αδελφές». Προφανώς ο άντρας είναι αδελφή με διχασμό προσωπικότητας και νομίζει πως είναι δύο.

*To ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζουν να ανεβάσουν το μιούζικαλ Άννυ, ακούγεται φυσιολογικό; Και ποιος από τους δύο θα παίξει την μικρούλα πρωταγωνίστρια;

*Το να βρίζεις έναν ανώνυμο παραπληγικό, είναι λιγότερο ρατσιστικό από το να λες τον Σόιμπλε κακιασμένο κούτσαυλο;

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ