ΚLARINA BOURANA: Τελικά αυτό το μαύρο της ΕΡΤ βγαίνει και σε ξώπλατο;

O Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την επικαιρότητα, με το δικό του ψυχικά διαταραγμένο, προσβλητικό και εκτός κάθε έννοιας καλού γούστου, τρόπο.

* Όταν η πρώτη είδηση που διαβάζεις ξυπνώντας είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια συμφωνεί με τον Γκάντι, ξέρεις ότι σε περιμένει μια πολύ μαλακισμένη μέρα.

* Η πρώτη μεταπολιτευτική κυβέρνηση Ταλιμπάν, είναι πλέον γεγονός. Βγάλτε μπούρκες σε γαλανόλευκη, για να είστε πρώτες στη μόδα.

* Δεν υπάρχει πιο προνομιούχα τάξη στην Ελλάδα από τους ανασφάλιστους. Έχουν ακριβώς τις ίδιες παροχές με τους ασφαλισμένους, δηλαδή καμία, χωρίς να πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα.

* Να υποθέσω πως όσοι λένε ότι η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου έχουν πάει σε όλες τις υπόλοιπες, ναι?

* Aν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια "προβολή" του πως θα ασκούσαμε άμεση δημοκρατία, ακόμα ένας επαναστατικός μύθος έχει πεθάνει.

* Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι λένε ότι δεν έχουμε κρατική τηλεόραση. Δηλαδή το Mega Βαρδινογιάννη - Μπόμπολα - Ψυχάρη τι είναι;

* Θέλω να δω τα επιχειρήματα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους της ΝΔ και ανάποδα, στις επόμενες εκλογές.

* H πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν ήθελε εκλογές. Σωστά, γιατί μετά πως να βρίζεις αυτό που ψήφισες ξανά χωρίς να είσαι ρόμπα;

* Η Xαρά Χάσκα μόλις έχασε τις εκλογές από τον Περίανδρο Πώπωτα στο «Καφέ της Χαράς». Ο Σαμαράς σκέφτεται να κλείσει και τον ANT1.

* To κότερο του γιου Καντάφι στις Κάνες με τις πουτάνες, λεγόταν Γκεβάρα. Ο γιος του Τσίπρα, Ερνέστο. Τελικά η αριστερά είναι και γαμώ τα πάρτι.

* Δεν καταλαβαίνω γιατί τίθεται θέμα νομιμοποίησης της φούντας. Οι δηλώσεις του Κεδίκογλου νόμιμες δεν θεωρούνται;

* Ποτέ μου όταν έλεγα ότι λατρεύω το σεξ δεν περίμενα ότι θα με πηδάνε κάθε βράδυ από το δελτίο ειδήσεων.

* Όταν μου λένε «άντε άσπρο πάτο» εννοούν ότι πρέπει να κάνω λεύκανση πρωκτού;

* Nα υποθέσω πως οι άνεργοι του ΚΑΤΣΕΛΗ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτούς της ΕΡΤ επειδή αυτοί έφτιαχναν ψωμιά και δεν παίζανε Μπετόβεν.

* Κι ενώ ο κόσμος καίγεται, ο Καφετζόπουλος συνεχίζει να κόβει βόλτες με σακίδιο γυμνασίου στο αρχαιολογικό μουσείο, σαν Ιάπωνας με σκολίωση.

* Ο στρατός κατέλαβε τις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης στην Αίγυπτο. Ο Σαμαράς ετοιμάζει συγχαρητήριο τηλεγράφημα.

* Από τα 42 μέλη του υπουργικού συμβουλίου, μόλις 4 είναι γυναίκες. Κι αυτές από βιολογικό ατύχημα.

* O Kυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει σαν τον Ντόναλντ Ντακ σε τσόντα. Και με τον Τέρρη Χρυσό σκέτο.

* Όποτε ακούω το "θα βάλουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων" ψάχνομαι ποιος μου έβαλε πάλι κωλόχερο.

* Το πιο προφητικό τραγούδι για την ιστορία της ΕΡΤ, είναι το "έλα μωράκι μου, και μην αργείς να πεις το ναι, το στρώμα είναι καπιτονέ".

* Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως τώρα που τα πνεύματα έχουν αγριέψει, μη το γυρίσει η Μποφίλιου σε επαναστατικό ρεπερτόριο.

* ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Έχω ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ και θέλω να πάρω σουβλάκια. Μπορείς κάποιος να μου το χαλάσει;

* Σαν λαός αγαπάμε το Ethnic. Αρκεί να είναι φαγητό, μουσική, αμπαζούρ, ρούχο, αλλά όχι άνθρωπος.

* Στις παρτούζες αγάπη μου δεν καταθέτεις τροπολογία. Ή κάθεσαι ή φεύγεις.

* Δε χρειάζεται πια η Χρυσή Αυγή για να διώχνονται αλλοδαποί, φορείς HIV και λοιποί μη "καθαροί" Έλληνες από νοσοκομεία. Ο ακροδεξιός Υπουργός Υγείας, Άδωνις, είναι πια εδώ.

* O Tσίπρας από που βγήκε πρόεδρος κόμματος ? Από το X Factor ή το Greek Idol?

* ΣΟΚ: Η περιβόητη Αθηναϊκή Δημοκρατία όπως και η Πολιτεία του Πλάτωνα τους μισούς από μας θα τους είχε χεσμένους. Οπότε σταματήστε να την επικαλείστε.

* Βρήκα την κατάλληλη ατάκα που λες σε γκόμενο για να τον ξεφορτωθεί: "Πόσο Κότσιρας μπορείς να γίνεις;"

* Ο Αβραμόπουλος σαν υπουργός Άμυνας προτίθεται να μαζέψει τα καγκελάκια που γέμισε τα πεζοδρόμια ως δήμαρχος, για να φτιάξει το περιβόητο φράγμα του Έβρου.

* Όταν χιλιάδες άτομα φωνάζουν στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου "τελεία και παύλα, Βασίλη είσαι κάβλα" στο προαύλιο της ΕΡΤ, το θέμα νεοελληνική σεξουαλικότητα γίνεται επικίνδυνο.

* Τη λύση της παιδεραστίας για να βγούμε από την κρίση επικαλέστηκε ο Τράγκας. Είπε (κυριολεκτικά): "Διώξτε τα παιδάκια σας με διαβατήριο στα νησιά ΓΑΜΩΑ"

* Μόλις τώρα η μάνα μου είπε "βαλτον μέσα άμα τον παίξεις". Εννοούσε το γάτο μου αλλά μου έβαλε ιδέες.

* Όποιος δημοσιογράφος συνεχίζει να δίνει βήμα λόγου στον Μιχαλολιάκο και τους ομοίους του, ας γνωρίζει πως καταγράφεται πλέον ως δοσίλογος και χαφιές σε ότι πρόκειται να ακολουθήσει.

* Σόρι Καζαντζάκη, αλλά επειδή το πήγες λίγο λάθος, και φοβάμαι πολλά και ελπίζω πολλά. Και γι αυτό είμαι ελεύθερος.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ