KLARINA BOURANA: Μεγάλο γκάλοπ: Τι προτιμάς; Την Καλομοίρα ή τον Παττακό; - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

KLARINA BOURANA: Μεγάλο γκάλοπ: Τι προτιμάς; Την Καλομοίρα ή τον Παττακό;

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος καταγράφει τα συμπεράσματα της εβδομάδας, μετατρέποντας τον Κοέλιο σε στίχους, βλέποντας ερωτικά τον Δένδια και ετοιμάζοντας τις βαλίτσες του για καυτές διακοπές στο Μakronisos Spa Resort

KLARINA BOURANA: Μεγάλο γκάλοπ: Τι προτιμάς; Την Καλομοίρα ή τον Παττακό; | iefimerida.gr 0

*Επανάληψη Eurovision με Καλομοίρα στην ΕΤ1, βράδυ 21 Απριλίου. Κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ανάλογης αισθητικής σόου έκανε στις επετείους αλλά αντί για την Καλομοίρα σε χορευτικό, είχε τον Παττακό.

*Μakronisos Spa Resort: Βοοκ now for the the place to be. 30% των Ελλήνων επιθυμεί χούντα σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.

*Καταλαβαίνεις ότι γερνάς, όταν αρχίζεις να μιλάς γλώσσα του «δρόμου» με 10 χρόνια καθυστέρηση, σαν τους ήρωες του Δαλιανίδη στο Ρετιρέ και ταυτόχρονα νομίζεις πως είσαι και μοντέρνος: «Μανούλι, μου τη βγήκες με κόκκινο».

*Όταν η τέχνη του drag show, πέφτει στα χέρια ημιατάλαντων straight (περίπου), τότε το αποτέλεσμα λέγεται «Your Face Sounds Familiar».

*Όταν κρεμάω όπως ο Μάικλ Τζάκσον τα παιδιά του, τον γάτο μου απ' το μπαλκόνι για να δω πόσο χαριτωμένα θα κάνει νιαρ και θα γατζωθεί χεσμένος απ' το φόβο του στην στοργική αγκαλιά μου, αισθάνομαι εντελώς Τρόικα.

*Επικαιρότητα είναι αυτό που δημιουργούν τα media. Είναι τυχαίο πως μετά τα μεσάνυχτα, τα Σαββατοκύριακα και τον Αύγουστο, δεν υπάρχει;

*Moυ συμβαίνει κάτι περίεργο. Κάθε ξημέρωμα, η Βιβή η Στέλα και η Άντζελα με απειλούν από την τηλεόραση πως θέλουν να μου μιλήσουν. Κι όταν τις παίρνω δεν μου απαντούν.

*Το διαφημιστικό από την Περιφέρεια Κρήτης για την καταπολέμηση των κουνουπιών, με το ανήλικο που μου λέει «επισκεύασε τις βουλωμένες υδρορροές» κρύβει κάποιο ανώμαλο υπονοούμενο;

*Οι μεταμεσονύχτιες διαφημίσεις έχουν μόνο πουτάνες, άτομα με ειδικές ανάγκες, γέρους, παιδάκια και κινέζικα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ. Εγώ τι απ' όλα είμαι;

*Σταματήστε να μου λέτε πόσο ενοχλητικά συμπεριφέρομαι όταν πίνω. Για να μην αρχίσω να σας λέω πόσες βότκες χρειάζεστε όταν ψηφίζετε.

*To κακό με το σεξ είναι πως μοιάζει με τα drugs. Αν δεν έχεις δε σε νοιάζει, αν σε κεράσουν όμως αρχίζεις και ζητιανεύεις για περισσότερο.

*H Coca Cola «πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο». Φαντάζομαι το ίδιο και οι εργάτες της.

*Ευχαριστώ όσους μου επιτέθηκαν για το άρθρο της Μανωλάδας. Βλέποντας τους επίδοξους φονιάδες να φτύνουν στις κάμερες, κατάλαβα ότι έπρεπε να είμαι πολύ πιο ακραίος.

*Το μεσημέρι ο Δένδιας αγκαλιάζει ερωτικά τους λαθρομετανάστες στις κάμερες. Το βράδυ τα "αγόρια" του αναλαμβάνουν και να τους πηδήξουν.

*Δεν σου κλέβουν οι λαθρομετανάστες τη δουλειά σου. Αλλά οι εργοδότες τους, που δεν πληρώνουν τα ταμεία για την εργασία τους, κλέβουν τα λεφτά σου.

*Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από το να κοιμάσαι μόνος. Να κοιμάσαι με κάποιον που διαβάζει Κοέλιο στο κρεβάτι σας.

*Είμαι πλέον σίγουρος. Στην επόμενη διαφήμιση των Jumbo, θα πάρουν τον Κοέλιο μασκότ: "Μεσ' τα Τζάμπο αν γεμιστείς, είσαι της ζωής σου Αλχημιστής".

*Τελικά όπως και στα party έτσι και στο facebook. Mετά τις 3 μένουν πάντα οι καλύτεροι, αλλά είναι (και είσαι) πολύ λιώμα για να κάνετε σεξ.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ