Από τη πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα... - iefimerida.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Από τη πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...

Μέχρι χθες είχα την αίσθηση ότι αυτό που «καίει» τη κυβέρνηση είναι να αναλάβει επισήμως καθήκοντα ο νέος υπουργός Οικονομικών, να συγκροτηθεί μια ισχυρή διαπραγματευτική ομάδα, να καταλήξει σε ένα πειστικό διαπραγματευτικό σχέδιο, να σουλουπώσει λίγο τους αριθμούς του Προϋπολογισμού εν αναμονή της Τρόικας, να βάλει κάτω τις έως τώρα εισηγήσεις για το νέο φορολογικό και τις περικοπές δαπανών.

Αλίμονο! Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και αυτό που θέλει τελικά ο νοικοκύρης δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω αλλά οι αλλαγές εδώ και τώρα των επικεφαλής Οργανισμών, ΔΕΚΟ και τραπεζών κρατικού ενδιαφέροντος, πριν καν γίνουν, μάλιστα, οι προγραμματικές εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης.

Πληροφορίες που αναφέρουν, πάντως, ότι η σχετική εντολή δόθηκε προσωπικά από την Άγκελα Μέρκελ ως προαπαιτούμενο για την έναρξη της διαπραγμάτευσης με στόχο την επιμήκυνση του Μνημονίου, χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς από έγκυρες κυβερνητικές πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ