Για τόσο αφελείς δεν τους έχω τους Έλληνες βουλευτες... - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Για τόσο αφελείς δεν τους έχω τους Έλληνες βουλευτες...

Δεν θα περάσει τελικά -λέει- η πρόταση να μας τοποθετήσουν ξένο επίτροπο ο οποίος θα αποφασίζει για τα δημοσιονομικά της χώρας, παρακάμπτοντας την όποια εκλεγμένη κυβέρνηση.

Κι εμείς τώρα, πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, εθνικά υπερήφανοι και -προφανώς- έτοιμοι να υποστούμε όλα τα υπόλοιπα που μας ετοιμάζουν οι... μεγαλόψυχοι δανειστές μας. Δηλαδή μειώσεις στον κατώτερο μισθό, περικοπές στον 13ο και 14ο, νέα «ελαστικοποίηση» στις εργασιακές σχέσεις και πολλά ακόμα που μας μετατρέπουν με γοργούς ρυθμούς σε... Ινδία της Ευρώπης.

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «οι βουλευτές θα πράξουν το καθήκον τους με γνώμονα το συμφέρον της χώρας» . Προφανώς ο κ. Παπαδήμος αναφερόταν στο συμφέρον των ανθρώπων που ζουν σε αυτή την χώρα οι οποίοι στην μεγάλη πλειοψηφία τους βιώνουν τεράστιες δυσκολίες.

Φαντάζομαι κι εγώ λοιπόν ότι οι βουλευτές που θα κληθούν να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση με τα καινούργια μέτρα θα κάνουν αυτό ακριβώς. Θα ψηφίσουν για το συμφέρον των Ελλήνων και δεν θα εγκρίνουν μέτρα που θα δώσουν την χαριστική βολή στην ήδη μισοπεθαμένη από την ύφεση Ελληνική οικονομία

Εκτός αν τους φτάνει που οι Γερμανοί «φίλοι» μας, αποφάσισαν να μην απαιτήσουν και τυπικά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Για τόσο αφελείς όμως, δεν τους έχω...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ