Η...δικαίωση του Θεόδωρου Πάγκαλου - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Η...δικαίωση του Θεόδωρου Πάγκαλου

Διαβάζω ότι ένα ακόμα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χάρης Καστανίδης, σκέπτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου το πάρει απόφαση να παραιτηθεί.
Είχε προηγηθεί η κυρία Λουκα Κατσέλη η οποία δημοσίως δήλωσε ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά να θέσει και εκείνη την υποψηφιότητα της στην κρίση των στελεχών του κόμματος, από την κοινοβουλευτική ομάδα του οποίου είχε διαγραφεί και επανήλθε αστραπιαία μόλις πριν από λίγο καιρό.
Τον κύκλο των υποψήφιων διαδόχων του ΓΑΠ είχε ανοίξει μέρες τώρα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης δηλώνοντας μάλιστα πως θεωρεί ότι το δικαιούται.
Οι δύο πιο ισχυροί από τους δελφίνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος αν και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, θεωρείται βέβαιο πώς μόλις ξεκινήσει η κούρσα θα μπουν αμέσως και μάλιστα από θέση ισχύος.
Στους πέντε αυτούς πρέπει να προστεθεί και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου η οποία ουδέποτε έκρυψε τις φιλοδοξίες της ενώ και ο κ. Χρήστος Παπουτσής, αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελαν να διαδραματίζουν ρόλο στο παιχνίδι της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ, αν ο κ. Παπανδρέου αποσυρθεί.
|Με λίγα λόγια, τουλάχιστον επτά κορυφαία στελέχη εμφανίζονται με τον έναν η με τον άλλο τρόπο να έχουν μπει η να είναι έτοιμα να μπουν στον χορό της διαδοχής του ΓΑΠ , ενώ ο ίδιος συνεχίζει να δείχνει απροθυμία να ξεκαθαρίσει την στάση του.
Όλα φαίνεται πώς θα κριθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα με τις διαδοχικές συνεδριάσεις του Πολιτικού και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Θα ξεκαθαριστεί αν ο κ. Παπανδρέου θα αποχωρήσει και πότε κι αν οι ...επτά εν δυνάμει υποψήφιοι διάδοχοι του ,θα κινηθούν και πώς.
Το βέβαιο είναι ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρέπει να νιώθει απολύτως δικαιωμένος αφού πολύ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ διαθέτει οκτώ εν δυνάμει πρωθυπουργούς". Προφανώς μετρώντας και τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου ο οποίος δεν φαίνεται να πολυθέλει να πάει σπίτι του και ενδεχομένως φιλοδοξεί να θέσει και πάλι τον εαυτό του στην κρίση του λαού.
Οι άλλοι επτά δεν ξέρω τι άποψη έχουν επ αυτού...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ