Κυρία Μούσχουρη, σας προτιμώ όταν τραγουδάτε... - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Κυρία Μούσχουρη, σας προτιμώ όταν τραγουδάτε...

Οι απαντήσεις που έδωσε η Νάνα Μουσχούρη στα ερωτήματα της Γερμανικής εφημερίδας DIE WELT απογοήτευσαν πολύ κόσμο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια που αγαπήθηκε στη χώρα μας αλλά και διεθνώς είναι προφανές ότι νιώθει πολίτης του κόσμου και όχι Ελληνίδα. Άλλωστε το λέει και η ίδια: «Ζω στην Ελβετία, ως Ελληνίδα Ευρωπαία. Έτσι βλέπω την παλιά πατρίδα μου».

Η Ελλάδα είναι για την κυρία Μούσχουρη η «παλιά πατρίδα». Και γι αυτό μπορεί να λέει με άνεση: «Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα». Η κυρία Μούσχουρη προφανώς θέλει να ξεχνά ότι η «παλιά πατρίδα» της, την τίμησε με το παραπάνω όταν την επέλεξε να είναι μία από τους 24 ευρωβουλευτές της περιόδου 1994-1999.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ του οποίου υπήρξε προσωπική φίλη της είχε ζητήσει τότε να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ κι εκείνη το αποδέχθηκε. Τότε προφανώς που δεν ήταν «κακιά» με τους Ελληνες. Και η ίδια δεν ήταν μέρος του πολιτικού κόσμου με τον οποίο τόσο έχει θυμώσει. Μέχρι και το προκλητικό εξώφυλλο του FOCUS με την Αφροδίτη της Μήλου δικαιολόγησε η κυρία Μούσχουρη ενώ δήλωσε ευθέως ότι συμφωνεί με την τάση της κυρίας Μερκελ.

Κυρία Μούσχουρη εγώ προσωπικά χαίρομαι πολύ που θεωρείτε την Ελλάδα «παλιά σας πατρίδα». Και μεταξύ μας, σας προτιμούσα κι εγώ όπως ήσασταν «παλιά». Τότε που τραγουδούσατε μόνο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ