Ο «ξεχασιάρης» κύριος Πάγκαλος... - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο «ξεχασιάρης» κύριος Πάγκαλος...

Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος αποφάσισε να στρέψει για άλλη μια φορά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Επιλέγοντας αυτή τη φορα να επιτεθεί σε κορυφαία στελέχη του κόμματος του όπως οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Παπουτσής.

Στους δύο πρώτους, η επίθεση του - μέσω συνέντευξης στην Καθημερινή της Κυριακής - αφορούσε στον τομέα της Οικονομίας : «Το Μνημόνιο-είπε ο κ. Πάγκαλος- απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στην μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Είναι προφανές θέμα ηγεσίας και μηχανισμών του συγκεκριμένου υπουργείου άλλα είναι και όλοι αυτοί που έκαναν τις κομπίνες και έβγαλαν τα λεφτά τους έξω , εξαπατώντας και κλέβοντας το Δημόσιο, χωρίς κάνεις να πληρώσει».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει «εμείς αποτύχαμε» και φροντίζει να «δείξει» κάποιους άλλους. Εν προκειμένω, τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο. Προφανώς θεωρεί ότι η δική του κυβερνητική θητεία, ξεκίνησε με την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Ξεχνάει» ότι βρίσκεται στην θέση του πανίσχυρου αντιπροέδρου της κυβέρνησης περισσότερα από δύο χρόνια. «Λησμονεί» ότι στα δύο αυτά χρόνια όλες οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν εγκρίθηκαν ομόφωνα από υπουργικά συμβούλια και κυβερνητικές επιτροπές στις οποίες όχι μόνο συμμετείχε αλλα πρωταγωνιστούσε.

Ενδεχομένως νομίζει ότι μαζί με εκείνον ξεχνάνε και όλοι οι υπόλοιποι. Κάνει λάθος ο κ. Πάγκαλος. Γι αυτό ας μην αναρωτιέται για ποιο λόγο - όπως ο ίδιος παραπονέθηκε στην συνέντευξη του στην Καθημερινή - «έχοντας επί χρόνια αγωνιστεί για τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών, βρέθηκα εις τα δυσμάς του βίου μου να μην μπορώ να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος χωρίς να λοιδορούμαι από τον κάθε τυχόντα».

Οι πολίτες έχουν, προφανέστατα, καλύτερη μνήμη από εκείνον...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ