Ο μεγάλος μουγγός αδερφός - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο μεγάλος μουγγός αδερφός

(Τα 2 πράσινα ανθρωπάκια συνεχίζουν να βολτάρουν στην Σαλονίκη) «...λοιπόν φίλε Ζικ, καλά φάγαμε ρε φίλε, αλλά αν δεν πιούμε και ένα αφέψημα όπως στον Πλλλούτωνα, θα με καθίσει κάπως το ψάρι…».«Καλλλά τα λες Φίνικ, πάμε προς τη Νέα Κρήνη, βλέπω κόσμο προς τα ‘κει». «Άσε ρε Ζικ, πολύ καγκουριά προς τα ‘κει, δεν πάμε κάπου αλλού;» «Ρε ’συ, αντί να πληρώνουμε 5 ευρώ τον καφέ, δεν παίρνουμε ‘κανα φραπόγαλο στο χέρι να μας βγει και κούτρα;» «Α, ρε μαν, σε έχει ευνοήσει η Σαλονίκη, όλο καλές ιδέες έχεις, μου θυμίζεις τον πρώτο Πόντιο νομάρχη που πιάστηκε για παράπτωμα». «Ρε ‘συ, τι ναι αυτό; Έχει και η Θεσσαλονίκη Big Brother όπως στον πλανήτη μας τον Πλούτωνα που σε κοιτάει ο άλλος και σε σκανάρει αυτόματα;»«Όχι ρε Ζικ, αυτό είναι το αμάξι της google να’ούμε, ακόμα δεν ήρθες, κόλλησες την γκρίνια και διαμαρτύρεσαι; Οι Αθηναίοι το ’να, οι Αθηναίοι τ’ άλλο, να, πρώτα στη Σαλονίκη έσκασε» Το αυτοκίνητο της Google κανει απ’ την Τετάρτη βόλτες στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες εμπλουτισμού του περιεχομένου των υπηρεσιών του Google Map. Η Google ετοιμάζεται να ανανεώσει τους χάρτες της, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα, κι έτσι αποφάσισε να ξαναβγάλει από το γκαράζ τα ειδικά αυτοκίνητα. Στη Γερμανία ο κόσμος τους έδιωξε…

«Πάμε ρε, τρέχα να ρωτήσουμε τον τσίφτη που την βρήκε αυτή την δουλειά, καλή φαίνεται σε λέω αφού». «Μόνο καλή, ρε Ζικ, με τέτοια ανεργία να κόβεις βόλτες και να πληρώνεσαι;»«Αφρός είναι ρε. Κάτσε να τον προλάβω να μου λύσει τις απορίες»… ...«Μη γελάς μεγάλε, να βγάλω καμιά φωτό να την δείξω στα παιδιά μου;»«Βγάλε...».«Δουλευεις full time ή part time;»«Δεν λέω…».

«Πόσα παίρνεις;»«Δεν λέω...».

«Πολύ ομιλητικός είσαι αδερφέ, άστο, τσάμπα σε λένε big brother. Με φαίνετε το μόνο που ξέρεις είναι το χρώμα απ’ το βρακί μου...»«Μαύρο».

(Γκλουπ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ