Όταν προσφέρεις ένα χέρι ετοιμάσου να σου κόψουν και το άλλο... - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Όταν προσφέρεις ένα χέρι ετοιμάσου να σου κόψουν και το άλλο...

«Δεν πρέπει να δίνεις την εντυπωση ότι μπορεις να δεχθείς τα πάντα» έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο η τότε υπουργός Εργασίας Λουκα Κατσέλη η οποία είχε συγκρουσθει αρκετές φορες με την Τροικα για θέματα της αρμοδιότητας της. Ειχε πει μάλιστα ότι η Τροικα δεν νομιμοποιείται για πολλα από όσα κάνει. Λίγους μήνες μετά αποπεμπόταν από το υπουργείο της προφανως γαιτι δεν συμμορφώθηκε προς τις... ανωθεν υποδείξεις.

Χθες βράδυ αρνήθηκε να ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. Είναι προφανές πως η επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού και του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι αν δεν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ως έχει, δεν θα υπάρχει έκτη δόση ούτε καν λόγος για να πάμε στην Συνοδο Κορυφης, δεν την έπεισε. Κι ετσι μετά το υπουργείο της, αποπεμφθηκε και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Οι υπόλοιποι 153 εναπομείναντες κυβερνητικοί βουλευτές τελικα είπαν «ναι». Κι εγω θυμήθηκα μια άλλη φραση που είχε πει την περίοδο της υπουργίας της η Λούκα Κατσέλη, μιλώντας τότε για τις αγορες: «Αν τους δώσεις το ένα σου χέρι -είχε πει-θα θέλουν να σου κόψουν και το άλλο» Εμεις πάντως στην Τροικα, δωσαμε ήδη Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο, Πολυνομοσχέδιο... Από χέρια τελειώσαμε.Να δούμε τι έχει σειρα για κόψιμο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ