Ποιος είναι ο... ψεύτης; - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ποιος είναι ο... ψεύτης;

Από όλο αυτό το σίριαλ της σκληρής σύγκρουσης Παπανδρέου-Σαμαρά, ένα πράγμα με ενόχλησε περισσότερο: Η ιστορία της πρότασης του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της Ν.Δ. να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες έτσι ώστε η χώρα να δείξει ότι είναι ενωμένη στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η πρόταση έγινε από τον κ. Παπανδρέου στον κ. Σαμαρά το βράδυ της Τρίτης. Η Νέα Δημοκρατία ισχυρίζεται ότι ουδέποτε διατυπώθηκε τέτοια πρόταση στην συνάντηση αυτή αλλά μόλις χθες Τετάρτη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες.

Είναι προφανές πώς μία από τις δύο πλευρές λέει ψέματα. Και δεν μιλάμε για τα ψέματα που λένε δυο οποιαδήποτε πρόσωπα αλλά είτε ο νυν είτε ο επίδοξος πρωθυπουργός της χώρας.

Προσωπικά αναρωτιέμαι γιατί, το βράδυ της Τρίτης που το Μέγαρο Μαξίμου έκανε εκτενείς διαρροές για ότι συζητήθηκε στην συνάντηση, δεν έδωσε και την συγκεκριμένη πληροφορία που ήταν μάλιστα τόσο σημαντική. Γιατί δεν ενημέρωσαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν σε αναμονή της απάντησης για το κοινό ταξίδι στις Βρυξέλλες; Και τι λόγο είχε ο κ. Σαμαράς να ζητήσει «πίστωση χρόνου» για να απαντήσει την επόμενη ημέρα , μετά από τα σκληρά λόγια που αντάλλαξε με τον πρωθυπουργό;

ΥΓ: Άσχετα πάντως με την άποψη που μπορεί να σχηματίσει κάποιος προσωπικά για το ποιος από τους δύο είναι ο ψεύτης, αυτό που μένει και στον πιο καλόπιστο παρατηρητή αυτής της κόντρας είναι το επίπεδο της αντιπαράθεσης σε τόσο κρίσιμες ώρες για τον τόπο... Δυστυχώς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ