Ενα κόμμα Ραχήλ, Βαρουφάκη και Λεβέντη θα έσκιζε! - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ενα κόμμα Ραχήλ, Βαρουφάκη και Λεβέντη θα έσκιζε!

Βλέποντας τα κόμματα και (κυρίως) τους υποψηφίους, έχω την υποψία, για να μην πω τη βεβαιότητα, ότι η σύνθεση αυτής της Βουλής θα είναι κανονικά για δέσιμο! Ειδικά αν μπει, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, κι ο Λεβέντης, τότε το γλυκό θα δέσει σίγουρα.

Φυσικά, θα έχουμε κάποιες σοβαρές απώλειες, αφού ο Βαρουφάκης δεν θα είναι στη νέα Βουλή, όπως δεν θα μπει και η Ραχήλ, για να ισοφαρίσει τη μεγάλη απώλεια του Γιάνη...

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει μια μεγάλη σπατάλη των δυνάμεων της... επιθεώρησης, αφού ο μεν Γιάνης απέχει, ο Λεβέντης κατεβαίνει μόνος και η Ραχήλ, που έφαγε στα ξεκούδουνα κόλλημα με τον Αρη (όχι τον Σπηλιωτόπουλο), περιφέρεται από γουναράδικο σε γουναράδικο μπας και γδάρει κάνα μνημονιακό γερμανοτσολιά για να τον στείλει πεσκέσι στον Μαδούρο.

Το πραγματικά νέο (κι όχι αυτό που εννοεί ο Τσίπρας), που θα τελείωνε μια και καλή το παλιό, θα ήταν ένα κόμμα με έγκλειστους τον Βαρουφάκη, τη Ραχήλ και τον Λεβέντη (και μπαλαντέρ ίσως τη Ζωή). Μια τέτοια συνομοσπονδία των κάθε είδους πολιτικά αποσταθεροποιημένων δεν θα αποσταθεροποιούσε μόνο το παλιό συστημικό κατεστημένο, αλλά και τους ξένους, που θα κατέβαζαν τα παντελόνια με τη μία έχοντας απέναντί τους τόσο αυθεντικά παράφρονες!

Ασε που η πολιτική ζωή της χώρας και το Κοινοβούλιο θα σκόρπιζαν χαρά στους χαροκαμένους Ελληνες, που δεν τους φθάνει η αφραγκία, πρέπει να διασκεδάσουν και με ατάλαντους μικροαπατεώνες καρατερίστες.

Εκεί να δεις γέλια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ