Τι ισχύει με τις διαβάσεις πεζών στα φανάρια -Ποιοι οδηγοί πληρώνουν 700 ευρώ και χάνουν το δίπλωμα - iefimerida.gr

Τι ισχύει με τις διαβάσεις πεζών στα φανάρια -Ποιοι οδηγοί πληρώνουν 700 ευρώ και χάνουν το δίπλωμα

Διάβαση πεζών στην Αθήνα
Διάβαση πεζών στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 388 κάμερες επιτήρησης των φαναριών στους δρόμους της Αθήνας έχουν ήδη πιάσει δουλειά, καταγράφοντας ημέρα και νύχτα εκείνους τους οδηγούς που παραβιάζουν το κόκκινο.

Μια νέα πραγματικότητα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, γνωρίζοντας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της πολιτείας, ότι οι 388 κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε διασταυρώσεις της πρωτεύουσας έχουν ήδη πιάσει δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ