Τι φέρνει η BYD στο μέλλον - iefimerida.gr

Τι φέρνει η BYD στο μέλλον

BYD Stella Li
Η Stella Li της BYD
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής της BYD, Stella Li, μίλησε εφ’ όλης της ύλης για την αυτόνομη οδήγηση, την τεχνητή νοημοσύνη, την τεχνολογία των μπαταριών, την Ευρώπη και τον μεγάλο ανταγωνισμό με την Tesla.

Σε συνέντευξή της στη Shenzhen, την πόλη όπου γεννήθηκε η BYD πριν από 31 χρόνια, η εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, Stella Li, μίλησε για όλα όσα βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της BYD.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BYD αυτοκίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ