Αθήνα-Κόρινθος σε 15 λεπτά -Ποιος θέλει να κατασκευάσει τούνελ για να ταξιδεύουμε με 320 χλμ./ώρα - iefimerida.gr

Αθήνα-Κόρινθος σε 15 λεπτά -Ποιος θέλει να κατασκευάσει τούνελ για να ταξιδεύουμε με 320 χλμ./ώρα

Τούνελ σε αυτοκινητόδρομο της Ευρώπης
Τούνελ σε αυτοκινητόδρομο της Ευρώπης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα φιλόδοξο σχέδιο θέλει να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται τα αυτοκίνητα, μεταφέροντας την κυκλοφορία κάτω από τη γη και επιτρέποντας στα οχήματα να ταξιδεύουν με ταχύτητες που αγγίζουν τα 320 χλμ./ώρα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των οδικών υποδομών, ωστόσο τα περισσότερα σχέδια που βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης αφορούν κυρίως την κατασκευή νέων δρόμων ή τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που κάνουν ολοένα και συχνότερα την εμφάνισή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ELON MASK τούνελ οδικά έργα carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ