Renault Clio: «Καίει» μόνο 6,4 ευρώ ανά 100 χλμ. - Mε όφελος που φτάνει τα 2.200 ευρώ - iefimerida.gr

Renault Clio: «Καίει» μόνο 6,4 ευρώ ανά 100 χλμ. - Mε όφελος που φτάνει τα 2.200 ευρώ

Renault Clio LPG
Renault Clio LPG
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της γαλλικής εταιρείας υποστηρίζει έμπρακτα την επιθυμία του αγοραστικού κοινού για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή και με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης.

Η Renault αφουγκράζεται τον παλμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και σε μια προσπάθεια τόνωσής της, ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια που κάνει δώρο το τέλος ταξινόμησης των εκδόσεων διπλού καυσίμου του Clio που καταναλώνουν βενζίνη ή υγραέριο.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ