Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια σε χιλιάδες οδηγούς -Για ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας και ανασφάλιστα ΙΧ - iefimerida.gr

Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια σε χιλιάδες οδηγούς -Για ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας και ανασφάλιστα ΙΧ

διασταυρώσεις
Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων διασταυρώσεων χιλιάδες οδηγοί που διαθέτουν οχήματα τα οποία δεν έχουν περάσει τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο ή είναι ανασφαλιστα θα λάβουν σχετική ειδοποίηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται η διασταύρωση των στοιχείων για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο και δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας ή δεν έχει διαθέτουν την απαραίτητη ασφάλιση.

Με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας των οδηγών και ευρύτερα των πολιτών, της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι διασταυρωτικοί έλεγχοι και στάλθηκαν ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα ή δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ