Πού βρίσκεται το τελευταίο VW Beetle που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής; - iefimerida.gr

Πού βρίσκεται το τελευταίο VW Beetle που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής;

VW Beetle
Το τελευταίο VW Beetle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κατασκευάστηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Μεξικό, αλλά το τελευταίο Volkswagen Beetle που βγήκε από την γραμμή παραγωγής, βρίσκεται στην Ευρώπη.

Υπάρχουν εκατοντάδες Σκαραβαίοι που θα μας μείνουν αλησμόνητοι, όπως το πολύχρωμο Harlequin ή το Type 1 Deluxe του 1963, το οποίο συμμετείχε στις κινηματογραφικές ταινίες TheLoveBug (1968), αλλά και Herbie (2005). Μερικά μοντέλα, δεν έχουν γίνει τόσο δημόσια, ωστόσο δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volkswagen VW vw beetle αυτοκίνητο carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ