Ποια είναι η παράβαση που κάνουμε κάθε ημέρα όταν οδηγούμε; - iefimerida.gr

Ποια είναι η παράβαση που κάνουμε κάθε ημέρα όταν οδηγούμε;

οδήγηση
Οδηγός στο αυτοκίνητο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αριθμός των οδηγών που αποσπούν την προσοχή τους από το δρόμο για να χειριστού ή ακόμα και να ελέγξουν το τηλέφωνό τους σπάει κάθε ρεκόρ το 2022, σύμφωνα με έρευνα στη Γαλλία της Axa Prevention.

Η ασφαλιστική εταιρεία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδείνωση των φαινομένων επικίνδυνης οδικής συμπεριφοράς - μετά από δύο χρόνια που είχε σημειωθεί βελτίωση. Οι οδηγοί που παραδέχονται ότι κοιτάζουν το smartphone τους εν κινήσει φέτος φτάνει σε ποσοστό 80%, που είναι 11 μονάδες παραπάνω σε σχέση με το 2021.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ