Ο ΟΔΔΥ αδειάζει τις αποθήκες του: BMW, Mercedes και Audi από 500 ευρώ - iefimerida.gr

Ο ΟΔΔΥ αδειάζει τις αποθήκες του: BMW, Mercedes και Audi από 500 ευρώ

ODDY
Μια ακόμη δημοπρασία ανακοίνωσε ο ΟΔΔΥ στην περιοχή της Καλαμάτας.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε διάστημα λιγότερο από 1 εβδομάδα, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε και 3η δημοπρασία αυτοκινήτων του πρώην ΟΔΔΥ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 16 νέα μοντέλα προς κυκλοφορία σε χαμηλές τιμές.

Μια ακόμη νέα δημοπρασία εξήγγειλε η ΑΑΔΕ, αυτή τη φορά για τις 12 Απριλίου ώρα 10:00, η οποία θα θέσει προς το κοινό τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή.

Η νέα αυτή δημοπρασία γίνεται στο Τελωνείο Καλαμάτας και είναι η τρίτη που ανακοινώνεται μέσα στην τελευταία εβδομάδα, μετά από τις δημοπρασίες στην Κομοτηνή (στις 13 Απριλίου, δείτε εδώ) και στο Μεσολόγγι (στις 14 Απριλίου, δείτε εδώ).

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα που αφορά η νέα δημοπρασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΔΔΥ δημοπρασία οδδυ carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ