Πρεμιέρα για το φθηνό 6θέσιο αυτοκίνητο που κοστίζει 7.400 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για το φθηνό 6θέσιο αυτοκίνητο που κοστίζει 7.400 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει

Πρεμιέρα για το φθηνό 6θέσιο αυτοκίνητο που κοστίζει 7.400 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει
Πρεμιέρα για το φθηνό 6θέσιο αυτοκίνητο που κοστίζει 7.400 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Olinia Uno επιδιώκει να ανατρέψει το σκηνικό στις αστικές μετακινήσεις καθώς εκτός από τη πολύ χαμηλή τιμή αγοράς του, προσφέρει εξίσου χαμηλό κόστος λειτουργίας, απαιτώντας μόλις 0,02 ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Παρά το γεγονός ότι το Μεξικό φιλοξενεί δεκάδες εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων, έως και σήμερα καμία εγχώρια μάρκα δε κατάφερε ποτέ να αναδυθεί από τη χώρα. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, με το πρότζεκτ της Κυβέρνησης του Μεξικό για ένα μικρό, εξαθέσιο, ασφαλές, ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα αποτελεί μια εναλλακτική λύση απέναντι στις μοτοσυκλέτες και τα ρυπογόνα οχήματα για τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών, να είναι πολλά υποσχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ