Οι Κινέζοι ήρθαν στην Ευρώπη και προσφέρουν 12 χρόνια εγγύηση - iefimerida.gr

Οι Κινέζοι ήρθαν στην Ευρώπη και προσφέρουν 12 χρόνια εγγύηση

voyah
Τα νέα κινέζικα αυτοκίνητα προσφέρονται στην Ευρώπη με 12 χρόνια εγγύηση.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγορά της Ευρώπης και των Βαλκανίων εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα από την Κίνα, με τα μοντέλα που θα λανσαριστούν τους επόμενους μήνες από την Fengon να δίνουν έμφαση και στις υπηρεσίες after sales.

Fengon (Fengguang στην Κίνα) αποτελεί θυγατρική της Dongfeng και πολύ σύντομα θα δούμε μοντέλα της να κυκλοφορούν στους δρόμους της Ευρώπης. Η Dongfeng Motor Corporation με έδρα τη Γουχάν, είναι ένας από τους τέσσερις αυτοκινητικούς κολοσσούς της Κίνας, με περιουσιακά στοιχεία άνω των 30 δισεκατομμυρίων ευρώ και 176.000 υπαλλήλους. Έχει πολλές κοινοπραξίες με εταιρείες του Ομίλου Stellantis, τη Nissan, την Honda, την Kia κ.α., με το portfolio της να περιλαμβάνει περισσότερες από δώδεκα μάρκες. Ακόμα, κατέχει το 4,5% του Ομίλου Stellantis.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο carandmotoer.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινέζικα αυτοκίνητα dongfeng carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ