Γνωστός Έλληνας influencer έχασε το δίπλωμα για 12 μήνες και θα πληρώσει 2.000 ευρώ -Ποιο λάθος έκανε - iefimerida.gr

Γνωστός Έλληνας influencer έχασε το δίπλωμα για 12 μήνες και θα πληρώσει 2.000 ευρώ -Ποιο λάθος έκανε

Μπλόκο της Τροχαίας στην Αθήνα
Μπλόκο της Τροχαίας στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στην παραβατικότητα στους δρόμους επιχειρούν να βάλουν το τελευταίο διάστημα οι Αρχές, με την Τροχαία να εντείνει τους ελέγχους και να εφαρμόζει με αυστηρότητα το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αποτέλεσε το πρώτο και καθοριστικό βήμα προς την κατεύθυνση επιτήρησης που βλέπουμε στον δρόμο, καθώς εισήγαγε αυστηρότερες ποινές και σαφώς πιο ξεκάθαρες διαδικασίες επιβολής κυρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόστιμα ΚΟΚ influencers carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ