Τα drones βγάζουν τους τροχονόμους από τους δρόμους -Σε ποια πόλη «τρομοκρατούν» τους παραβάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα drones βγάζουν τους τροχονόμους από τους δρόμους -Σε ποια πόλη «τρομοκρατούν» τους παραβάτες [βίντεο]

Drones αντί για τροχονόμους χρησιμοποιεί η Κίνα
Drones αντί για τροχονόμους χρησιμοποιεί η Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόοδος της τεχνολογίας επιτρέπει πλέον στις αρμόδιες αρχές να καταγράφουν περισσότερες παραβάσεις στο οδικό δίκτυο, ωστόσο η τροχαία της Κίνας μπορεί πλέον να υπολογίζει σε έναν πανίσχυρο σύμμαχο.

Στην Κίνα έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή τεχνολογίες, η χρήση των οποίων σε χώρες του δυτικού κόσμου θυμίζει δυστοπία. Ένας από τους τομείς στους οποίους η χρήση τέτοιων τεχνολογιών αποτελεί πλέον καθημερινότητα είναι και η διαχείριση της κυκλοφορίας, η οποία γίνεται ολοένα και πιο αυτοματοποιημένη.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα drones τροχονόμοι carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ