Ferrari και Porsche θριάμβευσαν σε κέρδη το 2023 - iefimerida.gr

Ferrari και Porsche θριάμβευσαν σε κέρδη το 2023

Ferrari
Υψηλά κέρδη για τη Ferrari το 2023
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ferrari και Porsche αναδείχθηκαν βασίλισσες της κερδοφορίας για το 2023, καθώς ήταν οι δύο εταιρείες που σημείωσαν τα υψηλότερα κέρδη, παρά τις μικρότερες πωλήσεις, σε σχέση με άλλες.

Είναι διαφορετικό να αναρριχάσαι στις πρώτες θέσεις των πινάκων λόγω όγκου ταξινομήσεων ή το να… πλουτίζεις πουλώντας αυτοκίνητα. Διότι οι ιστορικές φίρμες κατασκευής σπορ και premium αυτοκινήτων αν και βρίσκονται χαμηλότερα στην κατάταξη από πλευράς αύξησης του αριθμού πωλήσεων, όπως είπαμε, έχουν αυξήσει τις τιμές των μοντέλων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari Porsche αυτοκίνητο carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ