Δοκιμάζουμε το νέο BYD Sealion 7 - iefimerida.gr

Δοκιμάζουμε το νέο BYD Sealion 7

BYD Sealion
Το νέο BYD Sealion
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο μεγάλο ηλεκτρικό SAC του κινεζικού κολοσσού ήρθε πλήρως προετοιμασμένο και με φόρα, με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα και να ηγηθεί της κατηγορίας.

Η BYD και η Tesla ηγούνται των εξελίξεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και κονταροχτυπιούνται στις παγκόσμιες πωλήσεις, με την περσινή χρονιά να εξελίσσεται σε πραγματικό ντέρμπι καθώς η πρώτη πούλησε 1.764.992 αυτοκίνητα και η δεύτερη 1.789.226. Εάν βέβαια σε αυτά προσθέσουμε και τα Plug-in Hybrid μοντέλα που διαθέτει η BYD, οι συνολικές πωλήσεις της έφτασαν τα 4.272.145 New Energy Vehicles (EV+PHEV=NEV).

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ