Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη Δένδια στον Έβρο για έλεγχο των υποδομών αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη Δένδια στον Έβρο για έλεγχο των υποδομών αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης

Τον Έβρο επισκέπτεται από το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας.

Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον ακριτικό νομό, θα επισκεφθεί τα σημεία ελέγχου αποτροπής παράνομων μεταναστών και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπου θα του γίνει ενημέρωση για τη πρόοδο των εργασιών κατασκευής των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής (μεταναστών και προσφύγων), που δημιουργείται στην επέκταση του υπάρχοντος Κέντρου Φύλαξης.

Εν τω μεταξύ, κατά την άφιξή του στην Αλεξανδρούπολη και επισκεπτόμενος εθιμοτυπικά τον μητροπολίτη κ. 'Ανθιμο, ο υπουργός έγινε αντικείμενο διαμαρτυριών μικρής ομάδας πολιτών, που βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την αντίθεσή της κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ