DNA αλόγου ανιχνεύθηκε σε ποσότητα κρέατος που είχε κατασχέσει ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

DNA αλόγου ανιχνεύθηκε σε ποσότητα κρέατος που είχε κατασχέσει ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά

DNA αλόγου ανιχνεύτηκε, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, στην ποσότητα των 10.420 κιλών κρέατος Ρουμανίας, που είχαν κατασχέσει στις 05/04/2013, ως ακατάλληλο για κατανάλωση, οι ελεγκτές τροφίμων της Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η εξέταση στο κρέας, πραγματοποιήθηκε από ελληνικό εργαστήριο, αλλά και από διαπιστευμένο της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη ποσότητα κρέατος ήταν σε τρεις παρτίδες και είχε κατασχεθεί σε ψυκτικές αποθήκες.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, η πρώτη παρτίδα ήταν 211 χαρτοκιβώτια συνολικού βάρους 4.708 κιλών κατεψυγμένου βοείου κρέατος, η δεύτερη 47 χαρτοκιβώτια συνολικού βάρους 1.064 κιλών κατεψυγμένου κρέατος αλόγου και η τρίτη 304 χαρτοκιβώτια βοείου κατεψυγμένου κρέατος συνολικού βάρους 4.648 κιλών.

"Προκειμένου να προστευθεί το καταναλωτικό κοινό ενόψει και του Πάσχα οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς" δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά ,Στέφανος Χρήστου.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ