Προανακριτική: Ευθύνες στον Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτει ο Καπελέρης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Προανακριτική: Ευθύνες στον Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτει ο Καπελέρης

Συνεχίζεται στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", η κατάθεση του πρώην επικεφαλής το ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καπελέρης επέρριψε ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας μη σωστό και ενδεδειγμένο τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση. Παράλληλα, επέμεινε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη πέραν του να ελέγξει το οικονομικό προφίλ 10 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, που του είχε δώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

«Έπρεπε να δώσει σαφή εντολή ελέγχου και να παραδώσει τα στοιχεία για να διεξαχθεί ο έλεγχος. Αυτό δεν το έκανε» φέρεται να είπε ο κ. Καπελέρης.

Σε ερώτηση αν υπέστη ζημιά το ελληνικό δημόσιο από τη διαχείριση της λίστας, ανέφερε ότι αυτό μόνο από τον φορολογικό έλεγχο της λίστας μπορεί να διαπιστωθεί.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ