Κροάτης αγόρασε το γιωτ του Μπερεζόφσκι, σύμφωνα με δημοσίευμα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κροάτης αγόρασε το γιωτ του Μπερεζόφσκι, σύμφωνα με δημοσίευμα

Άγνωστος αγοραστής από την Κροατία απέκτησε έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ το γιωτ του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Μπόρις Μπερεζόφσκι που βρέθηκε πρόσφατα νεκρός στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Σπλιτ "Σλόμποντνα Νταλμάτσια".

Την αγορά του γιωτ "Thunder B" επιβεβαίωσε ο ολλανδικός μεσιτικός οίκος De Valk, όπως επίσης και το ότι ο αγοραστής είναι Κροάτης.

Το γιωτ κατασκευάστηκε το 1998 στο ναυπηγείο Oceanfast, στην πόλη Φριμάντλ της Αυστραλίας.

Ο μεσιτικός οίκος δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αγοραστή, καθώς τα στοιχεία βάσει του συμβολαίου αποτελούν επιχειρηματικό απόρρητο.

Η αξία του "Thunder B" είχε παλαιότερα εκτιμηθεί στα 14 εκ. ευρώ. Το γιωτ που ανακαινίστηκε πριν από πέντε χρόνια, έχει δύο διαμερίσματα και τρεις καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 επισκέπτες και οκταμελές πλήρωμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας, το γιωτ τον περασμένο μήνα απέπλευσε από το λιμάνι Γκολφ Ζουάν της Γαλλίας προς το Κουσάντασι, στα τουρκικά παράλια και δεν αποκλείεται φέτος το καλοκαίρι το πολυτελές πλοίο να εμφανιστεί στην Αδριατική Θάλασσα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ