Τρίπολη: Ξεκίνησε μετά από δύο μήνες η αποκομιδή σκουπιδιών από την πόλη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίπολη: Ξεκίνησε μετά από δύο μήνες η αποκομιδή σκουπιδιών από την πόλη

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων στους δρόμους της Τρίπολης, ύστερα από περίπου δύο μήνες που είχε διακοπεί, διότι ο δήμος δεν έχει χώρο απόθεσης των σκουπιδιών.

Συνεργεία του δήμου με απορριμματοφόρα, αλλά και φορτηγά, εκσκαφικά, ανυψωτικά μηχανήματα, κ.α., απομακρύνουν τα σκουπίδια από τους δρόμους και στην συνέχεια ειδικό μηχανοκίνητο όχημα απολυμαίνει τους κάδους και τον περιβάλλοντα χώρο που είχε καλυφθεί με σκουπίδια.

Τα σκουπίδια μεταφέρονται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας που λειτουργεί ως προσωρινός σταθμός μεταφόρτωσης, για να συνεχιστεί συστηματικά και ομαλά η αποκομιδή των απορριμμάτων από την πόλη και από εκεί, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μεταφορά 65 τόνων την ημέρα στον ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής, αμέσως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την διοίκηση του ΧΥΤΑ Φυλής.

Η δημοτική αρχή εκτιμά, ότι θα χρειαστούν δέκα ημέρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από την Τρίπολη και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων στην πόλη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ