Ρωσία: Η Πιονγκγιάνγκ κάλεσε την Μόσχα να εξετάσει το ενδεχόμενο να απομακρύνει το προσωπικό της από την ρωσική πρεσβεία στη νοτιοκορεατική πρωτεύουσα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρωσία: Η Πιονγκγιάνγκ κάλεσε την Μόσχα να εξετάσει το ενδεχόμενο να απομακρύνει το προσωπικό της από την ρωσική πρεσβεία στη νοτιοκορεατική πρωτεύουσα

Η Βόρεια Κορέα ζήτησε από τη Ρωσία να εξετάσει το ενδεχόμενο να απομακρύνει το προσωπικό της από την πρεσβεία της στην Πιονγκγιάνγκ εξαιτίας της αυξανόμενης έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην βορειοκορεάτικη πρωτεύουσα σήμερα.

Ο εκπρόσωπος, Ντένις Σαμσόνοφ, είπε ότι η Ρωσία εξετάζει το αίτημα αυτό, αλλά πάντως δεν σχεδιάζει να προβεί στην άμεση απομάκρυνση του διπλωματικού της προσωπικού από την πρεσβεία σε αυτό το στάδιο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ